avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

E-faktura direkte til dine privatkunder

av Maria Nazarova
Hvis du bruker AutoInvoice i Visma Global, får du om kort tid muligheten til å sende e-faktura direkte til nettbanken til alle dine privatkunder.Visma og SpareBank 1 undertegnet nylig en avtale om elektronisk samhandling og ehandel. Første resultat av samarbeidet blir en løsning som sikrer effektiv utsending av elektronisk faktura til privatpersoners nettbank (B2C).
Via modulen AutoInvoice får Visma Global dermed full funksjonalitet for sending av e-faktura, uavhengig av mottaker. AutoInvoice støtter allerede sending av e-faktura til forretningskunder (B2B) og til myndighetene (B2G).

Vi forventer at B2C-tjenesten blir lansert tidlig i 2. kvartal 2015. Den vil være lett å komme i gang med, og blir transaksjonspriset til kun kr 3,- per faktura.
En enkel mobiltjeneste vil åpne for avtaleetablering mellom fakturautsteder og kunde, slik at selv første faktura kan sendes direkte til kundens nettbank. Tjenesten fungerer uavhengig av hvilken nettbank avsender eller mottaker bruker.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om betingelser og muligheter.

Har du Visma Global, men bruker ikke AutoInvoice?

AutoInvoice er Vismas løsning for automatisert mottak og sending av elektronisk faktura. Løsningen støtter både e-faktura, epost-faktura og papirfaktura, og kan dermed brukes for alle utgående og inngående fakturaer. Du jobber med AutoInvoice direkte i Visma Global. Løsningen er også integrert med Visma Dokumentsenter.

Les mer om Visma AutoInvoice!