Mine områder
Hjelp

Flytt til Business NXT eller Visma Net i skyen☁️? Velkommen til gratis digitalt arrangement 29.08.24

av Sofie Gjemmestad (Oppdatert ‎31-05-2024 10:53 av Sofie Gjemmestad VISMA )

Jobber du i Visma Global eller er beslutningstaker i din bedrift hvor Visma Global brukes? Da ønsker vi gjerne å ha deg med på vårt digitale arrangement. 

 

Den 29. august er du invitert til den digitale sendingen "Forny til sky", hvor vi vil gi deg dyptgående innsikt i hvordan det er å flytte fra Visma Global til Visma Net eller Business NXT. Vi vil gi deg all informasjonen du trenger for å ta riktig valg på veien videre med oss. Som en verdsatt Visma-kunde, sikter vi mot å gjøre overgangen til skyen så sømløs og fordelaktig som mulig for deg.  

 

Dato: 29. august

Tidspunkt: 09:00-10:30

Sted: Online - Nyt den digitale sendingen fra din PC, der du er.

 

Meld deg på her.

Arrangementet er gratis.

 

Vi gleder oss til å vise deg hvordan bedriften din kan omfavne fremtiden med våre skybaserte løsninger, og bli en del av skiftet mot mer fleksibilitet, økt sikkerhet, vekst og innovasjon.

 

Med oss ved din side er fremtiden lys i skyen.Med vennlig hilsen

Visma Software**Hvis du ikke har mulighet til å delta, kan du melde deg på og se opptak av de ulike overgangsprosessene i ettertid, på samme side som arrangementet blir sendt.

 

**Mer detaljert informasjon om arrangementet og agendaen vil bli sendt til påmeldte deltakere per e-post når dato nærmer seg.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"