Mine områder
Hjelp

🚀Lanseringen av vårt splitter nye kunnskapssenter med AI-chat! 🎉

av Martinelien

Velkommen til vårt nye kunnskapssenter! 🚀

Vi streber etter å forbedre støtten og tilby den beste brukeropplevelsen til våre kunder. Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av vårt splitter nye kunnskapssenter – en ressurs skapt for å gi deg enda bedre støtte, innsikt og veiledning 👩🏼‍💻  

 

Hva betyr dette for deg?

Med lanseringen av kunnskapssenteret, vil vi gradvis gå bort fra Visma Community. Dette er en beslutning tatt med mål om å konsentrere all støtte og kunnskap på ett sted, slik at du kan få raskere og mer effektiv hjelp. 

 

Hva finner du i kunnskapssenteret? 🎓

Oppdatert Innhold: Få de nyeste produktnyhetene, oppdater deg på fagartikler, og finn løsninger på utfordringene du måtte ha.  

Revolusjonerende AI-chat: Vår innovative AI-chat er designet for å gi øyeblikkelige svar på spørsmål, og forbedre din brukeropplevelse basert på dokumentasjon opprettet av oss.  

Direkte support: Innenfor åpningstidene kan du bli overført til en kundebehandler, dersom AI-chatten ikke kan svare på spørsmålene dine. 

 

Kunnskapssenteret er designet med dine behov i tankene, og vi er overbevist om at det vil gjøre det enklere å finne informasjonen du trenger, når du trenger den. 

 

Utforsk kunnskapssenteret her 👈

 

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"