Mine områder
Hjelp

Skreddersydd Rapportering for Visma Global

av Kimberly Phan

Med OneStop Reporting får du en integrert rapporterings- og budsjetteringsløsning for Visma Global

OneStop Reporting rapporteringsportal kan brukes av alle i en bedrift som har behov for å se og analysere bedriftens forretningsdata. Data som er tilgjengelig gjennom Visma Global kan synliggjøres gjennom rapporter og budsjetter i rapporteringsportalen.

Du kan også skreddersy dine egne rapporter, som tilfredsstiller dine behov.

Standardrapporter

Med OneStop Reporting kan du velge fritt blant våre rapporter, rapportpakker og budsjettformularer, som er laget med tilkobling til moduler i Visma Global.

Skreddersy rapporter og budsjetter

Vår Excel-baserte Report Designer gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter og budsjettmodeller – kun fantasien setter grenser.

Publisering

Du kan enkelt dele kjørte rapporter til andre brukere. Dine delte og arkiverte rapporter lagres i egen innboks, for rask tilgang og sammenlikning av data ved en senere anledning.

Bilagsvisning

Det er også mulig å foreta drill-down for å se bakenforliggende transaksjonsdetaljer, med bilagsvisning.

Kommentarer

Med kommentarfunksjonen kan du legge til kommentarer i rapporter slik at mottakere kan se kommentarer i ferdigkjørte rapporter.

Budsjettinnlegging på web

I OneStop Reporting legger du inn budsjettall på web. Underveis i registreringsarbeidet har du tilgang til støttefunksjoner som fordelingsnøkler, prosentbaserte kalkuleringer og historiske tall.

Se budsjettall i rapporter

Ved ferdigstilling av budsjett, kan du kjøre rapporter og hente opp budsjettall i rapportene dine. Slik kan du sammenligne faktiske tall fra økonomisystemet med budsjetterte tall. 

 

I denne videoen demonstrerer hvordan du kjører, driller ned, ser bilag, legge til kommentarer og deler en rapport på 2 minutter i OneStop Reporting.

 

 

Vil du se mer? Bestill en demo eller kontakt oss. 

 

Besøk gjerne onestopreporting.no for mer informasjon om produktet.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"