Mine områder
Hjelp

Velkommen til Visma Periode og År

av Malin Selstad (Oppdatert ‎16-12-2021 14:43 av Malin Selstad VISMA )

Vi har nå lansert Periode og År!

Her kan du lese mer om spennende nye funksjoner i systemet, en oversikt over hvilke klienter man kan flytte samt ta en titt på noen videoer og webinarer.

 

Møt dine produkteksperter

Møt gjengen som jobber for at du skal få den beste hjelpen. Produktekspertene arbeider for å gi deg den hjelpen du trenger for å bruke Periode og År. Ekspertene er klare til å bistå og du kan enkelt ta kontakt både på chat og mail.

MalinSelstad_0-1639559965796.png

Opplærings kurs!

Som bruker av Periode og År får du gratis tilgang til gode og innholdsrike kurs som enkelt skal lære deg å bruke programme. Kursene tar deg gjennom de forskjellige funksjonene i systemet du kommer til å få bruk for når du gjennomfører ditt årsoppgjør. Her finner du kurs.

Se en video for å komme i gang!

Nå som du endelig er klar til å ta i bruk Periode og År vil vi vise deg noen enkle tips til hvordan du kan bruke systemet! Klikk på bildet nedenfor og du får se en video som viser deg enkelt og oversiktlig hvordan du kan arbeide effektivt i systemet.

 

Onboardingshjelp eksisterende kunder

Vi har laget en oppstartsvideo du kan se for å komme i gang på best mulig måte. Her snakker vi blant annet om hvordan du kan konvertere fra Visma Finale og Visma Total.

 

 

image (31).png 
 I Periode og År finnes det gode brukerverktøy som enkelt skal hjelpe deg som kunde hvis du står fast eller lurer på hvor du skal foreta en føring

 

chat.jpg 
Se etter dette symbolet for å ta kontakt med oss på chat, vi gleder oss til å høre fra deg!

 

24_Help.png 
Hvis du trykker på spørsmålstegnet vil du få opp mer dyptgående informasjon om temaet du arbeider med. 

 

Hvilke klienter skal jeg overføre?

Er du usikker på hvilke klienter det er lurt å starte å migrere over til Periode og År kan du lese mer om hvilke skjemaer som nå støttes, dette kan bli brukt som en god guide for å vite hvilke klienter det kan være lurt å føre over. Se skjemaet her!

 

Klientadministrasjon

I vårt splitter nye klientregister kan du administrere brukere og grupper i henhold til egne behov. Ser video og lær mer om hvordan fungerer ved å klikke her.

 

Viktige lenker

Periode & År - Nettside 

Kom igang med Visma Periode & År

Kurs Periode & År

Funksjonalitet Periode & År

Bestillingsskjema

Helpcenter

Blogg Årsoppgjør

 

 

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"