Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma.net Approval
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

E-postmeldinger fra Approval

Visma - Inaktiv bruker
(09.09.2016) Vi har tatt bort koblinger og oppgavedetaljer

Etter at vi lanserte Approval 1.66, har vi blitt bedt om å forklare hvorfor vi har forandret e-postmeldingene vi sender til brukerne våre.

Vi har gjort endringene for å gjøre meldingene lettere å lese, fjerne sikkerhetsrisikoer og øke sikkerhetsnivået for kundedata.

Vi har fjernet koblingen til signin.visma.net for å hindre at brukerne våre blir utsatt for forsøk på informasjonsfisking.

Oppgavedetaljene har vi tatt bort fordi Approval håndterer enkelte dokumenter, blant annet fraværsinformasjon, som kan være konfidensielle opplysninger.

Hvis du som kunde gjerne vil se informasjon knyttet til dine oppgaver, kan du få varsel i Visma Manager-appen. Den kan du laste ned fra Google Play og App Store.

2 Kommentarer
Men fint om dere kan legge tilbake e-post mal på support informasjon fra byrå. https://odp.visma.net/provisioning/emailtemplatecustom/EmailTemplateCustom.xhtml
CONTRIBUTOR ***
Dette er bare irriterende for brukerne. Fint om dere i det minste kan legge inn link til approval, men aller helst også litt om hva som skal godkjennes. Det aller beste ville være om vi kunne velge oppsett selv.