Mine områder
Hjelp

Første versjon av nye Severa lanseres for utvalgte kunder 9.oktober

av Anonymous (Oppdatert ‎04-10-2017 16:08 ( )

 

I første omgang er det utvalgte kunder som idag benytter Basic-funksjonalitet som vil få tilbud om overgang til nye Severa.

Mandag 9.Oktober vil enkelte få et pop-up vindu som gir tilgang til nye Severa. Aktuelle admin-brukere vil få e-post i forkant. 

I den neste fasen vil vi tilgjengeliggjøre funksjonalitet som ligger i moduler som enda flere benytter. Alle kunder vil få en e-post med tilbud om overgang til nytt grensesnitt når funksjonalitet og moduler er på plass. 

Det er gjort store endringer og det er viktig med en god opplæring i nye Severa for å utnytte systemet på en best mulig måte.

 

Du vil i en periode få tilgang til både nytt og gammelt grensesnitt og informasjon kan legges inn og endres i begge grensesnitt. 

 

Her kan dere se 5 videoer som går gjennom det nye grensesnittet:

 

Vi anbefaler dere også å melde dere på Severa-sesjonen på Visma Community Live, som er en rekke webinarer som vil bli presentert i Oktober. Meld dere på allerede nå for å få en innføring i nye Severa:

https://www.visma.no/communitylive2017/

 

Ønsker du mer opplæring eller bistand? Da kan du ta kontakt med din partner eller melde deg på våre kurs på web eller i klasserom. Du finner oversikt over alle kurs og datoer her

 

Vi gleder oss til å vise det nye utseende til enda flere kunder etter hvert. 

 

Her ser du noen smakebiter på nye skjermbilder

StartsiderStartsiderSalgsoversiktSalgsoversiktProsjektplanProsjektplanTimeføringTimeføring

 

 

 

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"