avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

VISMA SEVERA'S TERMS OF SERVICE SKAL FORNYES I MAI 2018

av Tonje (Oppdatert ‎14-05-2018 09:12 av Tonje VISMA )

Fornyelsen av vilkårene for bruk er gjort for å overholde endringene i driftsmiljøet. De nye vilkårene vil dekke databehandlingsavtalen (DPA) som kreves av GDPR. Denne  skal eksistere mellom databehandler (Visma) og databehandleransvarlig (Visma Severa-kunde). Målet er at alle Visma-produkter i fremtiden vil bruke de samme vilkårene.

 

De nye vilkårene gjelder ikke produktspesifikke opplysninger, som for eksempel detaljer om kontraktsavslutning. Produktspesifikke opplysninger finner du fra bestillingsbekreftelsen og månedlig rapport per e-post.

De nye tjenestevilkårene dekker også API og integrasjonsbruk.

 

Hvordan blir fornyelsen gjort i praksis?

 

I løpet av våren 2018 vil Visma Severa legge til et "Terms of Service godkjenner" -felt i Bedriftsinformasjon. Som standard vil leder av organisasjonen (bruker uten leder i Severa) bli tildelt som godkjenner. Feltet kan redigeres av Severa administrator hvis det er behov for å allokere denne rollen til en annen person. Denne personen må ha nødvendige administrative rettigheter i organisasjonen for å godkjenne vilkårene for bruk.

 

I løpet av våren vil vi begynne å be om godkjenning av de nye vilkårene. Når "Terms of Service- godkjenner" logger inn i Visma Severa, blir man bedt om å godkjenne nye Terms of service. Dersom vilkårene ikke aksepteres innen fastsatt frist høsten 2018, vil tilgangen til Visma Severa bli blokkert for alle brukere i organisasjonen inntil vilkårene for bruk er akseptert.

 

BRUKERAVTALE

 

I tillegg til Terms of Service blir alle brukere bedt om å godta Visma Software sin brukeravtale. Dette er også påkrevet av den nye loven. Ved å godta brukeravtalen, godtar Severa brukeren at han / hun er ansvarlig for kontoen og bruk av den.

 

MER INFORMASJON

 

Besøk Vismas Trust Center for ytterligere spørsmål du måtte ha om sikkerhet, personvern, servicevilkår.

https://www.visma.com/trust-centre/