Mine områder
Hjelp

Vi vil snart stenge gammelt grensesnitt

av Anonymous (Oppdatert ‎26-03-2021 11:49 ( )

vårt arbeid med å overføre Visma.net Project Management til grensesnittet som gjelder i dag (og siden noen år tilbake), avsluttes. Snart vil alle menyer, innstillinger og funksjoner overføres, og det gamle grensesnittet vil bli faset helt ut.

 

For deg som kunde betyr dette at brukerne ikke lenger vil kunne logge på det gamle grensesnittet når det blir stengt.

 

Det gamle grensesnittet blir stengt trinnvis. Allerede fra mars vil vi stenge det gamle grensesnittet for kunder som startet etter 2019.  Fra april 2021 vil vi lukke det gamle grensesnittet som benytter Basic-versjonen. Deretter vil vi lukke det gamle grensesnittet for kunder som benytter Premium og Enterprise. Lukkingen av det gamle grensesnittet forventes å være implementert innen 31.mai 2021.

 

Her på Visma Community vil vi kontinuerlig oppdatere deg om statusen på dette, samt dele nyttige tips og triks. Vi anbefaler at du abonnerer på informasjon fra oss, for å sikre at du alltid får beskjed når det er ny informasjon.

 

Er du usikker på om du benytter gammelt eller nytt grensesnitt? Her ser du et bilde av det nye grensesnittet:

Nytt GUI.PNG

 

Her ser du et bilde av det gamle grensesnittet:

Gammelt GUI.PNG

 

 

Hvis du vil ha hjelp med opplæring eller vil benytte anledningen til å gjennomgå prosessene dine - kontakt din Visma-partner for å planlegge en enkel overgang.

Det nye grensesnittet vil gi mer brukervennlighet, mer funksjonalitet og vi vil kunne gjøre oftere oppdateringer når vi ikke lenger må vedlikeholde det gamle grensesnittet.

3 Kommentarer
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"