Om Visma Community
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Om Visma Community

Her finner du tips til hvordan du bruker Visma Community. Finner du ikke svar på det du leter etter still gjerne spørsmål til oss i Diskusjon.
Siste nytt

Jobber du i Visma Enterprise- løsningen? Ønsker du nyheter fra Community inn i løsningen?   1. Gå til Brukerinnstillinger i Visma Enterprise 2. Velg Visma Community 3. Oppgi samme e-post og passord som du bruker i Visma Community 4- Trykk koble   
0 0
 Hei Jeg bruker support hos Visma relativt mye. To ting driver meg til vanvidd:1. Jeg må først velge fagområde før jeg får klikke på support knappen. hvorfor er ikke denne tilgjengelig på forsiden? Hvorfor må jeg trykke på 2 unødvendige knapper først? 2. Jeg må trykke to ganger for å gå til supportsidenKlikk 1 er på Support knappen Klikk 2 er på linken på support pop-up'en Men jeg fatter ikke hvorfor den popupen må vises? Hvorfor er ikke teksten på den (klokkelsettene) bare skrevet på supportsiden?  Er det bare meg som reagerer på dette?
3 5
Etter overgangen fra gammelt til nytt Community så vil ikke ditt gamle passord fungere. Hvordan du aktiverer din gamle bruker kommer an på om du også har en bruker i en Visma.net løsning eller ikke.
0 0
Postet av
Få svar fra andre Visma-brukere og bidra med din kunnskap.
0 0
Postet av
Hvordan du får endret e-post kommer an på din bruker. Her finner du informasjon om hva du må gjøre.
0 0
Postet av
Mest brukte tags
Påloggede brukere (482)