Om Visma Community
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Om Visma Community

Her finner du tips til hvordan du bruker Visma Community. Finner du ikke svar på det du leter etter still gjerne spørsmål til oss i Diskusjon.
Siste nytt

Vi ønsker å gjøre stas på alle våre Community-medlemmer, og kjører i gang julekalender i år igjen. Delta og bli med i trekningen av fine premier.
Jobber du i Visma Enterprise- løsningen? Ønsker du nyheter fra Community inn i løsningen? 1. Gå tilBrukerinnstillingeri Visma Enterprise 2. VelgVisma Community 3. Oppgi samme e-post og passord som du bruker i Visma Community 4- Trykkkoble
HeiJeg bruker support hos Visma relativt mye. To ting driver meg til vanvidd:1. Jeg må først velge fagområde før jeg får klikke på support knappen. hvorfor er ikke denne tilgjengelig på forsiden? Hvorfor må jeg trykke på 2 unødvendige knapper først?2. Jeg må trykke to ganger for ågå til supportsidenKlikk 1 er på Support knappenKlikk 2 er på linken på support pop-up'enMen jeg fatter ikke hvorfor den popupen må vises? Hvorfor er ikke teksten på den (klokkelsettene) bare skrevet på supportsiden?Er det bare meg som reagerer på dette?
Les hvordan vi jobber med videreutvikling i Visma og hvordan du kan komme dine ønsker og idéer.
Etter overgangen fra gammelt til nytt Community så vil ikke ditt gamle passord fungere. Hvordan du aktiverer din gamle bruker kommer an på om du også har en bruker i en Visma.net løsning eller ikke.
Mest brukte tags