Om Visma Community
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Om Visma Community

Her finner du tips til hvordan du bruker Visma Community. Finner du ikke svar på det du leter etter still gjerne spørsmål til oss i Diskusjon.
Siste nytt

 Hei Jeg bruker support hos Visma relativt mye. To ting driver meg til vanvidd:1. Jeg må først velge fagområde før jeg får klikke på support knappen. hvorfor er ikke denne tilgjengelig på forsiden? Hvorfor må jeg trykke på 2 unødvendige knapper først? 2. Jeg må trykke to ganger for å gå til supportsidenKlikk 1 er på Support knappen Klikk 2 er på linken på support pop-up'en Men jeg fatter ikke hvorfor den popupen må vises? Hvorfor er ikke teksten på den (klokkelsettene) bare skrevet på supportsiden?  Er det bare meg som reagerer på dette?
3 4
Hvordan du aktiverer din bruker kommer an på om du også har en bruker i en annen Visma-tjeneste som er koblet mot vår Single Sign-on løsning. Single sign-on betyr èn bruker/e-post og ett passord som er felles for flere tjenester så man slipper å holde styr på flere ulike innlogginger.   På grunn av Single Sign-on er det viktig at du bruker samme e-post ved innlogging/aktivering av bruker.   Tjenester med  Single Sign-on per februar 2018 Visma.net (Visma.net Expense, Visma.net Approval etc.) Visma Severa Visma Online (Visma eAccounting, Visma Byrå etc.) Visma Academy Visma Community Flere er planlagt å komme iløpet av 2018 og i årene fremover.   Har en bruker i en Single Sign-on tjeneste fra Visma Logg inn med samme brukernavn(e-post) og passord som du ellers bruker. Glemt passord? Velg den grønne knappen “Registrer deg/Sign in” oppe i høyre hjørne Klikk på “Glemt ditt passord?” Legg inn e-posten du bruker i visma.net Du mottar en e-post med lenke til å angi passord Angi ditt passord Logg inn med din e-post og ditt nye passord Les og godta betingelser   Ikke bruker i en Single Sign-on tjeneste - var medlem i gamle community Velg den grønne knappen “Sign in” oppe i høyre hjørne Klikk på “Glemt ditt passord?” Legg inn e-posten du brukte i gamle Community Du mottar en e-post med lenke til å angi passord Angi ditt passord Logg inn med din e-post og ditt nye passord Les og godta betingelser   Ikke medlem i gamle Community - har ikke bruker i Single Sign-On tjeneste Trykk på "Registrer deg" oppe i høyre hjørne.   Løste ikke dette problemet? Kontakt oss på chat, mail, telefon eller i Community. Se kontaktinformasjon på blått Support-ikon på høyre side.
0 0
Postet av
Hvordan stiller jeg et spørsmål? Logg på Visma Community Gå til det diskusjonsforumet du vil skrive et innlegg i, og klikk på lenken Start en tråd. På siden Start en tråd er det et felt for emne og et for Innhold. Skriv inn en tittel på innlegget ditt i det første feltet, Emne. Dette er den eneste delen av innlegget som vises på diskusjonsoversikten, så prøv å gi innlegget en klar og konsis tittel. Skriv inn innlegget i det andre feltet, Innhold. Skriv inn informasjon om innlegget her. Hvis du skriver om et teknisk emne, er det lurt å inkludere all relevant informasjon angående spørsmålet ditt i teksten. Du kan også legge til vedlegg. Du kan klikke på Forhåndsvisning for å se hvordan innlegget vil se ut i diskusjonsforumet. Når du er fornøyd, klikker du på knappen Publiser. Innlegget ditt legges ut i diskusjonsforumet, og alle andre i området vil kunne lese det. For å bedre vise hva innlegget ditt handler om legg gjerne til kategorier og/eller tags.     Hvordan svarer jeg på et innlegg? Bruk Svar-knappen i et innlegg for å skrive et svar til innlegget. Når du svarer på et innlegg, blir emnefeltet fylt ut automatisk. Du kan endre det hvis du ønsker det. Du kan bruke knappen Siter for å lime meldingen du svarer på, inn i teksten i svaret ditt. Når du legger inn et svar, blir innlegget lagt til i den eksisterende tråden. Det opprettes ikke en ny tråd. Hvordan følge med på når svar kommer? Har du vært innvolvert i diskusjonstråden abonnerer du automatisk og får svar beskjed per e-post om du ikke selv har valgt å slå dette av. Har du ikke vært innvolvert i tråden kan du velge å abonnere, les mer her.   Markere svar som løsning Les dette tipset om hva markert som løsning betyr og hvordan det fungerer.  
0 0
Postet av
Siden Community sin innlogging er koblet med innlogging til flere andre tjenester er det litt ulikt hvem som kan endre selv og ikke. Disse kan endre e-post selv Brukere med kun Community-bruker og ingen kobling mot andre systemer Administratorer i Visma.net Brukere hvor administrator i Visma.net i firmaet har tillatt endring for brukerene sine For deg som kan endre selv Gå til Mine innstillinger på profilen din Velg Personlig Profil -> E-post Klikk på lenken https://accountsettings.connect.visma.com Endre ved å klikke på pennen -> Endre e-postadresse (Har du ikke tilgang se neste avsnitt) Legg inn ditt eksisterende passord og ny e-postadresse Du mottar en validerings-epost til ny e-post adresse Bekreft ved å klikke på knappen "Endre din Visma konto" Angi passord E-post er nå endret og du kan logge inn med ny     Administrator må gi tilgang til endring Det er din administrator som da avgjør om du skal kunne endre e-post. Om endring ikke er tilgjengeliggjort kan administrator tilgjengeliggjøre dette ved å huke av for å tillatte brukerne å endre selv.   Hvor skal administrator gi tilgang til å endre e-post for sine brukere? Logg inn i Visma.net Gå til Settings -> Brukere Huk av for at "Jeg vil at mine brukere skal kunne endre sin e-postadresse." Bruker kan nå følge instruksjonene under "For deg som kan endre selv"            
0 0
Postet av
Tilgang til nye versjoner For å få tilgang til nye versjoner på din programvare må du være medlem i Visma Community. Følg stegene under for å få tilgang. Registrer deg som medlem oppe i høyre hjørne Logg inn Klikk på "Nedlastinger" på høyre side på ditt produktNedlastinger     Får du ikke tilgang til nedlastinger på ditt produkt? Enkelte områder er lukket kun for de med lisens/tilgang til området i Community. Savner du en tilgang du skal ha, kontakt oss på community@visma.com.   Informasjon og varsling om nye versjoner Informasjon om når det kommer nye versjoner og hva som er nytt får du i Visma Community.Du kan velge å abonnere på informasjon om dette ved å abonnere på kategorien “Versjonsnytt” eller "Produktnytt" på ditt produkt. Hvordan få varsel Klikk på kategorien under Nyheter på ditt produkt Velg kategorien Versjonsnytt eller Produktnytt Velg å abonner på denne kategorien Her kan du lese mer om hvordan du justerer ditt abonnement.
0 0
Postet av
Medlemmer med flest likes
Mest brukte tags