peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Uusi päivitys ilmestyy 4.12.2019

(updated by Elli-Maaria Jokela VISMA ‎04-12-2019 13:18 )

Saat uuden päivityksen ohjelmaasi keskiviikkona 4.12.2019. Päivityksen mukana mm. ohjelmasi ulkoasu muuttuu raikkaammaksi ja selkeämmäksi. Päivityksen voit ladata 4.12.2019 ohjelmasi kohdasta asetukset -> päivitystarkastus

 

1. Ulkoasu muuttuu selkeämmäksi.
Kuvakkeet ovat suurempia ja väritys on raikkaampi. Toiminnot löytyvät edelleen vanhoista tutuista paikoista.

Uusi ulkoasuUusi ulkoasu

 

2. Asiakaskortistoon on haun helpottamiseksi lisätty hakukriteeriksi myös Nimi2-kenttä

3. Maventan kautta lähetettyjen laskujen tilan tarkastukseen on lisätty tila "Nähty (Email)". Näin laskun lähettäjä saa tiedon kun laskun saaja on avannut sähköpostissa olevan linkin, josta lasku avautuu.

4. Ohjelman runkoon on lisätty tiedotepalkki. Tiedotepalkissa tiedotamme asiakkaille tärkeitä tiedotteita kuten päivitysinfot, poikkeavat aukioloajat ja muuta tärkeää taloushallintoon tai ohjelman käyttöön liittyvää.

 

Muistathan, että Passeli Laskutus-ohjelma toimii vain Windows käyttöjärjestelmissä. Tarkemmat tiedot alla:

Käyttöjärjestelmävaatimukset ovat Microsoft Windows elinkaarikäytännön mukaisesti tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 8.1, Windows 10, Server 2012, Server 2012 R2, Server 2016, Server 2019 Käyttöjärjestelmään julkaistut päivitykset on oltava asennettuna. Ohjelma saattaa toimia vanhemmissakin käyttöjärjestelmissä, mutta suositeltuja käyttöjärjestelmiä ovat Windows elinkaarikäytännön mukaisesti tuetut versiot.