peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Passeli Laskutus yhteisöön!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta ja löydät käyttövinkkejä, joiden avulla hoidat laskutuksesi tehokkaammin.

Recent topics

Kun ensimmäistä kertaa avaat Passeli Laskutus ohjelman, niin sinulle avautuu Käyttöönotto -ikkuna, jonka avulla käyttöönotto on helppoa ja kaikki tarvittavat perustiedot tulee syötettyä. Huomioi, että käyttöönotto edellyttää internet -yhteyttä, jotta lisenssitiedot voidaan tarkistaa.   Lisenssitietojen syöttö 1. Lisenssitodistuksesta löydät Lisenssin haltijan ja Käyttöönottokoodin tiedot 2. Syötä nämä tiedot Käyttöönotto -ikkunaan ja siirry Seuraava -painikkeella eteenpäin   Yritystietojen syöttö 1. Syötä yrityksesi perustiedot ohjelmaan 2. Yrityksen tiedot syötetään kolmessa eri osassa. Ensiksi syötetään Perustiedot, sen jälkeen Muut tiedot ja lopuksi Pankkitilin tiedot 3. Suositeltavaa on että syötät tiedot tässä vaiheessa, mutta tämä ei ole pakollista. Voit myös täydentää tai muuttaa tietoja myöhemminkin ohjelmassa.   Maventan käyttöönotto Maventa on verkkolaskun lähetyspalvelu, jonka avulla voit lähettää laskusi helposti suoraan ohjelmastasi. Maventan käyttöönotto on suositeltavaa, koska rekisteröinti ei maksa mitään ja se tuo arvokasta lisäarvoa laskutusohjelmallesi. Maventan avulla yksinkertaistat laskutusprosessiasi ja säästät näin ollen aikaa ja rahaa.   1. Klikkaa Ota Maventan laskujen lähetys käyttöön 2. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt Maventan käyttäjäksi, niin voit syöttää Maventan tunnisteavaimet, jotka löydät Maventan tilitiedoistasi. Maventaan tilitietoihin pääset kirjautumaan osoitteessa www.maventa.com 3. Jos rekisteröidyt uutena käyttäjänä Maventa palveluun, niin syötä rekisteröintiin tarvittavat Käyttäjätiedot (Etunimi, Sukunimi, Sähköpostiosoite, Salasana) 4. Maventan Pankkiverkkopalvelu tarkoittaa sitä että, tunnistaudut pankkiverkkoon ja näin ollen voit lähettää verkkolaskuja myös asiakkaillesi, jotka vastaanottavat laskuja suoraan pankkiinsa. Pankkiverkon aktivointi on suositeltavaa ja se tehdään ainoastaan kertaluontoisesti.   Automaattinen varmuuskopiointi Suosittelemme käyttämään automaattista varmuuskopiointia. Tämän avulla varmistat että tietosi on turvassa ja tallessa, siinäkin tapauksessa että koneesi äkillisesti hajoaa.  
0 0
Kirjoittaja:
Nimikekortisto on tuoterekisterisi, johon voit kirjata kaikki tuotteet joita myyt. Nimikekortiston käyttö nopeuttaa laskutustasi ja esimerkiksi sinun ei tarvitse näin ollen muistaa tuotteidesi myyntihintoja.   1. Avaa Nimikekortisto kohdasta Kortistot - Nimikekortisto 2. Uuden nimikkeen luonti tapahtuu Luo uusi nimike painikkeesta 3. Täydennä nimikkeen perustiedot, kuten Nimikekoodi, Nimike, Hinta, Myyntiverokanta ja Varastoyksikkö 4. Muistio -välilehdelle voit tallentaa omaan käyttöösi varten muistiinpanoja tuotteestasi   5. Tallenna lopuksi nimiketiedot  
0 0
Kirjoittaja:
Laskun tulostus laskun kirjausikkunasta Kaikki laskut voidaan tulostaa suoraan Laskun kirjausikkunasta. Tässä tulostuksessa ei ole siis väliä, että onko kyse verkkolaskusta tai paperilaskusta, vaan kaikki kirjatut laskut voidaan tulostaa kun avataan lasku auki ja klikataan Tulostin -kuvaketta yläpalkista.   Laskujen tulostus -toiminto Ohjelmasta löytyy oma toiminto laskujen tulostamiselle. Tässä listauksessa näytetään niiden asiakkaiden laskut, joilla ei ole merkittynä verkkolaskuosotteita asiakaskortille. Tämä helpoittaa sinua ja tiedät paremmin että mitkä laskut lähetetään esimerkiksi paperitulosteina.   Verkkolaskujen tulostus -toiminto Kun valitset ohjelman yläpalkista Tulosteet - Verkkolaskujen tulostus, niin pääset tähän toimintoon. Täällä näet ainoastaan ne laskut, joille on merkitty verkkolaskuosoitteet asiakaskortille. Tämä helpoittaa sinua taas siinä, että tiedät mistä laskuista tulisi tulostaa verkkolaskuaineistot (Finvoice). Tätä toimintoa käytetään kun lähetät verkkolaskuaineistot jonkun muun operaattorin kuin Maventan kautta.   Vinkki helppoon laskutukseen Laskutuksen helpoittamiseksi, meillä on Maventan integraatio Passeli Laskutus ohjelmassa. Tämän avulla voit lähettää laskut nopeasti riippumatta siitä onko kyse verkkolaskusta, sähköpostilaskusta tai paperitulosteesta. Laskun lähetystapa valitaan automaattisesti seuraavasti:   1. Jos asiakaskortilla on verkkolaskuosoitteet, niin lasku lähetetään verkkolaskuna. Jos asiakaskortilla on annettuna vain Y-tunnus, niin Maventa etsii Y-tunnuksen avulla verkkolaskutustietoja ja lisää ne aineistoon automaattisesti jos vain ne löytyvät yleisestä verkkolaskuosoiterekisteristä. 2. Jos asiakaskortilla ei ole verkkolaskuosoitteita, mutta sähköpostiosoite on lisätty, niin lasku lähetetään sähköpostilla. 3. Mikäli laskulla ei ole verkkolaskuosotteita eikä sähköpostiosoitetta, niin lasku lähetetään Maventan tulostuspalveluun. Tulostuspalvelu tulostaa paperin ja lasku lähtee seuraavan aamun postilähetyksen mukana asiakkaalle.  
0 0
Kirjoittaja:
Asiakaskortisto toimii asiakasrekisterinäsi, johon tallennat asiakkaidesi tiedot laskutusta varten.    1. Avaa Asiakaskortisto kohdasta Kortistot - Asiakaskortisto 2. Uuden asiakkaan luonti tapahtuu Luo uusi asiakas painikkeesta 3. Täydennä asiakkaan perustiedot, kuten Nimi, Osoite ja Yhteystiedot 4. Jos sinulla on käytössä Maventa verkkolaskutus, niin syöttämällä Y-tunnuksen ohjelma etsii asiakastietoja Maventan osoiterekisteristä 5. Jos asiakkaalle toimitetaan laskut Verkkolaskuina niin täydennä myös kentät Verkkolaskuosoite ja Verkkolaskuvälittäjän osoite 6. Muistio -välilehdelle voit tallentaa omaan käyttöäsi varten muistiinpanoja asiakkaastasi 7. Tallenna lopuksi asiakastiedot  
0 0
Kirjoittaja:
  Voit katsoa alla olevasta videosta, miten lasku luodaan Passeli Laskutus ohjelmassa ja mitä laskun kirjausikkunan eri kentät tarkoittavat. Videolla käydään läpi tarkemmin kaikki laskun kirjaukseen tarvittavat tiedot yksityiskohtaisemmin.   1. Laskun luonti tapahtuu Uusi lasku toiminnosta 2. Laskun kirjausikkunassa syötät ensiksi Laskun perustiedot, kuten Asiakastiedot, Maksuehdon ja vapaaehtoisen Saatetekstin 3. Perustietojen jälkeen syötät Laskurivien tiedot eli Nimikkeet, joita olet myynyt 4. Tallenna ja lähetä lasku verkkolaskuna Maventan kautta tai tulosta lasku paperille   Mikäli lasku lähetetään verkkolaskuna, niin tarkista että laskutettavan asiakkaan Asiakaskortilla on syötettynä asiakkaasi ilmoittamat Verkkolaskutiedot.  
0 0
Kirjoittaja:
Links