Mijn Communities
Help

Salarisdossier 2020-03 NL

25-02-2020 16:23 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 714 Weergaven

Nieuw

Nieuwe gebruikersinterface

Waarom

De huidige gebruikersinterface van Salarisdossier is afgestemd op de gebruikersinterface van Youforce. In de afgelopen periode zijn er verschillende modules beschikbaar gekomen met een nieuwe en modernere gebruikersinterface, waarvan Home het meest zichtbaar is. De gebruikerinterface van Salarisdossier hierop aangepast, en ook andere modules zullen binnenkort worden aangepast. De werking van Salarisdossier is hetzelfde gebleven en visueel zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. 

Hoe 

Na het openen van Salarisdossier wordt de nieuwe gebruikersinterface meteen zichtbaar.

In deze gebruikersinterface worden dezelfde mogelijkheden geboden als voorheen. Dit modernere uiterlijk introduceert een ruimere opzet voor de weergave van de gegevens. Ook bij het weergeven van een document bestaan dezelfde mogelijkheden als voorheen.

Uw actie

Alle gebruikers krijgen automatisch de nieuwe gebruikersinterface te zien.

Weergave aanpassen

Waarom

Binnen de nieuwe gebruikersinterface is gekozen voor een grotere regelafstand dan voorheen. Voor het merendeel van de gebruikers wordt de informatie hierdoor overzichtelijker gepresenteerd en is het eenvoudiger om het gewenste document te kiezen.

Voor gebruikers die veel documenten raadplegen is het wenselijk om zo veel mogelijk informatie op één scherm te zien. Om dit mogelijk te maken is de optie Weergave aanpassen toegevoegd.

Hoe

Rechtsboven in het scherm geeft een icoon aan in welke weergave de interface staat.

Door hier op te klikken is de gewenste weergave te selecteren.

De mogelijkheden: standaard weergave, compacte weergave of extra compacte weergave.

Gebruik de extra compacte weergave om de informatie met dezelfde regelhoogte te zien als in de oude gebruikerinterface.

De gemaakte keuze wordt vastgelegd op gebruikersniveau, zodat deze weergave na het opnieuw inloggen wederom beschikbaar is.

Uw actie

Deze functionaliteit is standaard voor alle gebruikers beschikbaar in de nieuwe gebruikersinterface. Ook publiceren wij tijdens de release nieuwe release notes, die afgestemd zijn op nieuwe gebruikersinterface van Dossier. Deze handleidingen kan je downloaden op de Visma | Raet community in de Productgroep Dossier.

Publishing Date : 2/25/2020