Mijn Communities
Help

Release notes 26-08-2020

28-10-2021 09:17
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 318 Weergaven

De startpagina gaat veranderen

De eerste bètaversie van de nieuwe startpagina is geruime tijd geleden uitgebracht. De nieuwe startpagina in Werving en Selectie zal nu enkele wijzigingen ondergaan op basis van de feedback die we van jou als gebruiker hebben ontvangen. Zowel de vacaturelijst als de kalender hebben enige revisie ondergaan om ervoor te zorgen dat deze werkt volgens jouw wensen. Deze wijzigingen zullen in fasen worden live gezet.

Zorg ervoor dat je vertrouwd raakt met de wijzigingen en de fasen, zodat je de nodige voorbereidingen kunt treffen om jouw gebruikers te informeren en interne klantspecifieke documentatie bij te werken.

Gefaseerde uitrol

Om het overgangsproces soepel te laten verlopen en je de tijd te geven om je voor te bereiden, hebben we een gefaseerde aanpak voor de komende veranderingen opgesteld.

Fase 1 - releasedatum +/- 26 augustus 2020

Verwijzing naar de nieuwe startpagina voor gebruikers die er zelf voor gekozen hebben blijft ongewijzigd. Gebruikers die de huidige startpagina gebruiken kunnen deze ongewijzigd blijven gebruiken.

ArthurKemp_0-1635405139734.jpeg

 

We zullen enkele technische en visuele wijzigingen aanbrengen op de nieuwe startpagina. In het volgende hoofdstuk kun je hier meer over lezen.

Fase 2 - releasedatum +/- 16 september 2020

Standaard wordt de nieuwe startpagina voor alle gebruikers weergegeven, met de mogelijkheid om terug te gaan naar de klassieke startpagina.

ArthurKemp_1-1635405139738.jpeg

 

Fase 3 - releasedatum +/- 31 oktober 2020

De nieuwe startpagina is zichtbaar voor alle gebruikers. De klassieke startpagina wordt definitief verwijderd.

ArthurKemp_2-1635405139742.jpeg

 

Vanaf fase 2 wordt er een informatie “bubbel” toegevoegd aan de nieuwe startpagina. Het doel van deze bubbel is om gebruikers voor te bereiden op de komende veranderingen. Veel klanten maken hun eigen documentatie en we willen je voldoende tijd geven om deze bij te werken en de informatie aan jouw gebruikers te verstrekken.

Welke veranderingen kun je verwachten?

Mijn vacatures

De lijst met weergegeven vacatures is uitgebreid tot maximaal 10 vacatures.

ArthurKemp_3-1635405139743.jpeg

Daarnaast kun je ook wisselen tussen actieve en vervallen vacatures.

De weergegeven vacatures zijn vacatures waarvan jij zelf de projecteigenaar bent. Alleen als je minder dan 10 vacatures hebt, worden vacatures van andere gebruikers weergegeven. Zoals voorheen heb je toegang tot alle vacatures in de vacaturelijst.

Vacatures worden nu ook gerangschikt op publicatieperiode in plaats van op laatste activiteit.

 

Geplande interviews

In de weergegeven agenda kun je nu eenvoudig het onderscheid maken tussen jouw eigen geplande interviews en die van je collega's.

ArthurKemp_5-1635405139749.jpeg

De kalender biedt ook een verbeterde navigatie, zodat je niet zoveel tijd hoeft te besteden aan klikken om naar een specifieke datum te navigeren.

interviews.jpg

We zijn er zeker van dat je de wijzigingen die we hebben aangebracht zult waarderen, aangezien ze zijn gebaseerd op jouw feedback. Mocht je opmerkingen hebben over de startpagina, dan raden we je aan om ons feedback te geven door het duimpje omhoog / omlaag-pictogram in de menubalk te gebruiken.

 

Medewerkers