Mijn Communities
Help

Release notes juni 2022

16-06-2022 09:29
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 456 Weergaven

Bugs en verbeteringen

Deadline team review verlengd (live)

We hebben feedback van klanten gekregen dat de maximale deadline van de groepsbeoordeling te kort is, zeker nu de arbeidsmarkt krapper is geworden en vacatures daardoor langer open staan. Daarom hebben de maximale deadline van de groepsbeoordeling verlengd van 4 tot 8 weken.

 

MauriceEppenga_0-1655364498467.png

 

Locatie samenvoegveld toegevoegd aan job-alert email template (beschikbaar vanaf 1 juli)

Op basis van klantfeedback hebben we een nieuw samenvoegveld voor locatie toegevoegd aan het job-alert email template. Dit nieuwe samenvoegveld heet {matches_with_location} en is een uitbreiding van het samenvoegveld {matches} (die ook beschikbaar blijft). {matches_with_location} is hetzelfde als {matches}, maar dan met de toevoeging van locatie die wordt weergegeven aan het eind. De locatie komt van het locatie veld in de vacature aanmaak workflow. Dit nieuwe samenvoegveld helpt bij het onderscheid maken tussen vacatures met dezelfde naam, zodat de kandidaat makkelijker de specifieke vacature terug kan vinden in de vacaturelijst. Dit samenvoegveld zal beschikbaar zijn voor admins om in het job-alert email template te gebruiken.

 

MauriceEppenga_1-1655364498460.png

 

Evaluatie toegevoegd aan de data extracten (beschikbaar vanaf 1 juli)

We hebben de evaluatie van het kandidaten management toegevoegd aan onze data extracten. De nieuwe kolom wordt aan het eind van het data extract gepresenteerd, zodat maatwerk rapportages niet beïnvloed worden.

 

Dit is onderdeel van het overhevelen van alle core functionaliteiten uit het oude kandidaten management naar het nieuwe platform. Nu evaluatie aanwezig is in onze rapportages, kunnen klanten nu volledig gebruik maken van deze functionaliteit i.p.v. de klassen functionaliteit.

 

MauriceEppenga_2-1655364498483.png

 

Zoek op afdeling in vacature aanmaak workflow (beschikbaar vanaf 1 juli)

We hebben een zoekveld voor afdelingen toegevoegd in de vacature aanmaak workflow. Je hoeft nu niet meer te scrollen door de lijst met afdelingen. Met het nieuwe zoekveld wordt meteen de relevante afdeling getoond zodat je deze kan selecteren.

 

MauriceEppenga_3-1655364498532.png
Medewerkers