Mijn Communities
Help

Release notes mei 2022

02-06-2022 12:25
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 443 Weergaven

HR-classificatie beschikbaar in nieuwe platform

Doel en scope

HR-classificatie direct vanuit het nieuwe kandidaten management toegankelijk maken.

Beschrijving

We hebben een extra tab aangemaakt in het kandidaatprofiel in het nieuwe platform. Dit tab brengt je rechtstreeks naar de Hr-classificatie sectie via een redirect. Vanuit daar kan je weer makkelijk terug naar het kandidaatprofiel in het nieuwe platform navigeren.

Workflow

1. Het nieuwe tab wordt in het kandidaatprofiel weergegeven naast de tabs ‘CV & Motivatiebrief’, ‘Communicatie’ en ‘Groepsbeoordeling’. Het nieuwe tab is geel gemarkeerd in het screenshot hieronder:

MauriceEppenga_0-1654165396579.png
2. Door op het HR-classificatie tab te klikken, kom je in de HR-classificatie sectie:
MauriceEppenga_1-1654165396558.png

3. In de HR-classificatie sectie doe je vervolgens de benodigde actie(s) en kan je weer teruggaan naar het kandidaatprofiel in het nieuwe platform door op de knop ‘Naar kandidatenlijst’ te klikken.

Bugs en verbeteringen

Categorieën ‘Secties’, ‘Vacatureniveau’ en ‘Vacaturetype’ zijn nu beschikbaar op de Easycruit vacature detailpagina

We hebben de oudere categorieën ‘Secties’, ‘Vacatureniveau’ en ‘Vacaturetype’ gelijkgetrokken met de nieuwe categorieën ‘Salaris’, ‘Aantal uur’ en ‘Vestiging’, zodat beiden nu beschikbaar zijn in het template van de EasyCruit vacature detailpagina. Dit betekent niet dat deze categorieën opeens zichtbaar zijn op jouw EasyCruit vacature detailpagina. Onze webbouwer moet deze categorieën zichtbaar maken op basis van jouw persoonlijke voorkeur aangaande plaatsing, kopjes, etc. Als je geïnteresseerd bent in het updaten van jouw EasyCruit vacature detailpagina, neem dan contact op met de CSM.

Medewerkers