Mijn Communities
Help

Release notes mei 2023

11-05-2023 14:19
 • 0 Antwoorden
 • 1 kudos
 • 197 Weergaven

Automatisch stoppen groepsbeoordeling na afwijzing 

Doel en scope

Groepsbeoordelingen worden nu automatisch gestopt en geannuleerd wanneer een kandidaat is afgewezen.

 

Omschrijving

Wanneer je een kandidaat afwijst die is gedeeld met beoordelaars in de groepsbeoordeling, worden alle uitstaande en afgeronde groepsbeoordelingen voor die kandidaat geannuleerd dan wel gestopt. Dit betekent dat de kandidaat uit het groepsbeoordeling overzicht van de desbetreffende beoordelaars verdwijnt. Deze automatisering zorgt ervoor dat het groepsbeoordeling overzicht van beoordelaars wordt opgeschoond zonder dat daar nog extra administratieve handelingen voor nodig zijn.

 

Workflow
 1. Wijs kandida(a)t(en) af.
 2. Uitstaande en afgeronde groepsbeoordelingen worden geannuleerd/gestopt.
 3. Groepsbeoordeling overzicht van beoordelaars toont de afgewezen kandida(a)t(en) niet meer.

 

Verbetering overplaatsen kandidaten

Doel en scope

We hebben de pagina voor het overplaatsen van kandidaten verbeterd door aan het dropdown menu referentienummers toe te voegen en daarnaast ook een zoekfunctie toe te voegen.

 

Omschrijving

Wanneer je een kandidaat overplaatst moet je de desbetreffende vacature selecteren. Deze vacature kies je uit een dropdown menu waarin we referentienummers hebben toegevoegd aan de vacaturetitels. Zo kun je makkelijk het verschil zien tussen vacatures met een identieke vacaturetitel. Daarnaast kan je in dit menu ook zoeken, zowel op vacaturetitels als op referentienummers. Hierdoor hoef je niet meer door een lange lijst te scrollen.

 

Workflow
 1. Selecteer kandida(a)t(en).
 2. Kies actie ‘Overplaatsen naar ander project’ om de kandida(a)t(en) te verplaatsen.
 3. Kies de desbetreffende vacature uit het dropdown menu met behulp van de verbeterde zoekfunctie.
 4. De kandida(a)t(en) is/zijn overgeplaatst.

 

Herstel vacatures door vacature eigenaar

Doel en scope

Vacature eigenaren kunnen nu hun eigen vacatures herstellen wanneer de desbetreffende ACL is geactiveerd in de klantinstellingen.

 

Omschrijving

Klanten kunnen er nu voor kiezen om de ACL voor het herstellen van vacatures door vacature eigenaren te activeren. Dit geeft vacature eigenaren de mogelijkheid om hun eigen vacatures te herstellen, zodat admins dit niet meer voor hen hoeven te doen.

 

Workflow
 1. Activeer ACL voor het herstellen van vacatures door vacature eigenaren (uit te voeren door servicedesk of in combinatie met andere werkzaamheden door een consultant).
 2. Vacature eigenaren kunnen nu hun eigen vacatures herstellen.
Medewerkers