Mine produkter
Hjælp

Release: 4. og 11. februar 2021

af Mie Eggers (Opdateret ‎12-02-2021 21:22 af Thor Lundehoj VISMA )

Release 11. februar

På siden Medarbejder Fravær er det nu muligt at klikke på boblerne med fraværssaldi, og dermed få vist hvilke typer fravær en saldo består af.  Ved klik på boblerne vises yderligere nogle bobler indeholdende de forskellige lønartstyper. Teksten under disse bobler kommer fra teksten ud for den enkelte lønartstype.

 

Saldodetaljer.PNG

 

Boblen med teksten ‘Ikke lønbehandlet’ viser registreringer, der endnu ikke er lønbehandlet - f.eks. feriedage, der er registreret i en tidligere eller en fremtidig lønperiode. I forbindelse med registreringen er dagene allerede fratrukket feriesaldoen, men systemet vil først i forbindelse med lønkørslen fratrække dagene den korrekte lønartstype. Dvs. på registreringstidspunktet ved systemet ikke, om der er tale om afholdelse af gammel ferie, samtidighedsferie, ferie på forskud eller andet.

 

Se vejledningen Opsætning af Fraværssaldi hvor du bl.a. kan læse om, hvordan du kan ændre teksten på en lønartstype.

 

 

Release 4. februar

Vi har to rettelser til fraværssaldi med i denne release.

Særlige dage/timer

For virksomheder, der anvender særlige dage eller særlige timer, vises overførte saldi fra 2020 nu i cirklen ‘Ferie’ under Til gode saldi.

 

Visning af fraværssaldi den første i måneden - forudlønnede

Vi har haft en fejl, hvor forudlønnede fik vist 2,08 feriedage eller 15,41 ferietimer for meget den første dag i hver måned. Fejlen er rettet, så dette ikke gentager sig.

5 Kommentarer