annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Release: April 2019

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎12-02-2021 23:42 af Thor Lundehoj VISMA )

Velkommen til april releasen 2019. I denne måneds release har vi blandt andet gjort det muligt at registrere omsorgstimer i Visma. Det fulde release dokument kan hentes i PDF.

 

Highligts fra releasen:

  • Omsorgstimer vises i Visma HR

 

Omsorgstimer vises i Visma HR

Mange af vores kunder har ønsket, at Visma HR kan håndtere omsorg i timer og ikke kun i dage. Dette er nu muligt og funktionen sikrer en korrekt opgørelse af jeres omsorgstimer i Realtid. Det betyder, at alle medarbejdere med omsorgstimer nu kan se deres aktuelle saldo i Realtid.

 

For at få vist omsorgstimer, skal dette tilvælges under Indstillinger/Realtid i Visma HR, og så vil den nye funktion automatisk slå igennem ved næste lønkørsel. Hvis omsorgstimerne skal vises før næste lønkørsel, så kan dette bestilles hos Customer Care.

6 Kommentarer
Kim Schjøtt
CONTRIBUTOR ***
af Kim Schjøtt

Hvornår kører releasen

af CamillaJeppesen

Hej Kim

 

Tusinde tak for dit spørgsmål. 

Releasen ligger klar fredag morgen, præcis som den plejer. Intet er ændret der. 

 

Venlig hilsen 

Camilla

Klaus Ladekarl
CHAMPION *
af Klaus Ladekarl

Kan ikke forstå, hvorfor der ikke er nævnt noget omkring den fejlrettelse der skal laves vedrørende timebanken. Så vidt jeg kan regne ud har alle finanskunder, der er konverteret over i år 2013, haft fejlbehæftede timebanksaldi siden lønkørselen for januar forud. 

 

Med venlig hilsen

Klaus Ladekarl

af CamillaJeppesen

Hej Klaus

 

Tusinde tak for din besked.

Du har fuldstændig ret. Nogle kunder har opleveret at Timebankssaldo ikke har stemt efter årsskiftet - dette er nu rettet, så lønsedlen samt rapporten medarbejder tilgode stemmer. Det er en ren og skær forglemmelse, at den ikke er kommet med i release dokumentet.

 

Du vil få et opkald snarest fra en af vores konsulenter. Der vil give dig en en uddybende forklaring af løsningen.

 

 

Venlig hilsen

Camilla

Susanne Ørbæk
CONTRIBUTOR *
af Susanne Ørbæk

I guiden til omsorgsdage beskrives en beregningsregel for sats pr. omsorgsdag til udbetaling som : bruttoløn for året (sidste kalenderår) inkl. firma pensionsbidrag * 1,92% / antal tildelte dage. Det er bare ikke det der sker ved udbetalingen.... Der bliver satsen beregnet af den aktuelle bruttoløn??

Hvad er korrekt ??

af Vicky Sørensen

Hej Susanne Ørbæk

 

Tak for dit spørgsmål. Begge dele kan være korrekt afhængig af sammenhængen.

Du kan evt. kontakte hotline med et konkret eksempel, så kan vi kigge på det og få det fejlmeldt, hvis det viser sig, at der beregnes af et forkert år.

 

Fra guiden til omsorgsdage er der 2 muligheder for beregning til udbetaling:

 

  • Bruttoløn for året (sidste kalenderår) inkl. firma pensionsbidrag * 1,92 % / antal tildelte dage = sats pr. dag. Ganges med dage saldo fra året = udbetaling. (lønart 3325). Benyttes ved automatisk udbetaling i januar af ikke bruge dage fra året før.
  • Bruttoløn år til dato * 1,92 % * 12 / 5 * beregnede dage (reduceret i forhold fratrædelses dato og ”mistede” dage ved f.eks. orlov uden løn) = udbetaling. (lønart 3324). Benyttes ved automatisk udbetaling ved fratrædelse.

 

Venlig hilsen

Vicky Sørensen