cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Community

Her finder du information om Visma EAsyCruit, og du kan holde dig opdateret på nyheder fra os. Du kan også diskutere, stille spørgsmål og få hurtig hjælp af andre brugere på Forum. Find kurser som øger dine kompetencer og indsend gerne dine idéer til Idébanken.

  Recent topics

  Tak til alle jer der besøgte os torsdag den 3. maj i Ballerup og fredag 4. maj i Herning til kundeseminar 2018.
  Alle kundermed en samtykkeerklæring i EasyCruit skal sætte teksten ind. Teksten er oversat til på flere sprog (bl.a. engelsk og dansk) og erstatter den gamle tekst. Det er derfor vigtigt, at du ændrer til den ønskede tekst.
  Vi gentager succesen og afholder Visma kundeseminar i maj, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig.
  Få her en række tips & tricks til effektiv brug af EasyCruit rekrutteringsløsning. Tryk på linket for en grundig gennemgang af nogle væsentlige funktioner. Videoen er lavet af Christer Stenfeldt, som er Competence Manager i Visma på EasyCruit. Se videoen i dit tempo og stop, hvor du har behov for det for at afprøve funktionerne selv. Søg og find de bedste kandidater Filtypekonfiguration At arbejde med store rekrutteringer – også på flere sprog HTML e-mails Lav en brugerdefineret e-mail skabelon Karrieresiden – fleksibelt og fuldt mobiltilpasset design (responsivt) Enkel ansøgningsproces for kandidater Søg med Facebook/LinkedIn, Xing og/eller Video CV-parsing Vi håber, du får glæde af Tips & Tricks videoen. Giver videoen anledning til spørgsmål og behov for support, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support team. Tips og Tricks til funktioner
  Få bedre og hurtigere overblik i CV'et. Nu er de forskellige dele af CV'et opdelt mere tydeligt. Farven på overskrifter er ændret, så du har lettere ved at identificere,hvadder er vigtigst i ansøgningen.
Links