Minun alueeni
Apu

Eri nimi, sama tiimi

tekijä Annika Grönman (Päivitetty ‎04-05-2021 11:04 tekijä Annika Grönman VISMA )

Visma Pay sai alkunsa lokakuussa 2020. Visma Pay:n tarina on vasta alussa, mutta historiamme maksunvälittäjinä Paybyway Oy:na on vakuuttava ja pitkä. 2012 perustettu Paybyway Oy on kulkenut tähän päivään saakka ansiokkaasti ja kasvaen kattavaksi verkkomaksupalveluksi.

 

Vaikka nimemme onkin muuttunut vuosien varrella, niin tiimimme ei. Aloitimme Maksukaista nimellä jo vuosia sitten, ja muutaman vuoden ja muutoksen jälkeen meistä tulikin Visma Pay - yhä samalla vankalla tekniikkatiimillämme.Vaikka tekniikkatiimimme ydin on sama kuin aloittaessamme, olemme päässeet myöskin kasvamaan ja kehittämään palveluamme jatkuvasti, ja saaneet uusia työkavereita kasvumme mahdollistaaksemme.

 

Nimen historia

 

2012 - Paybyway Oy perustettiin Lappeenrannassa

 

2013 - Maksukaista julkaistiin, Maksukaista keskittyi verkkomaksupalveluihin sekä kauppiaille suunniteltuihin palveluihin 

 

2015 - Bambora AB osti Paybyway Oy:n ja brändäsi uudelleen palvelun Bambora Payformiksi

 

2020 - Visma osti Paybyway Oy:n ja siitä lähtien tuotteemme nimi on ollut Visma Pay

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!