peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

7VASTAUSTA7

Viite: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

(updated by Tuula Lampinen VISMA ‎06-08-2019 14:43 )

Yrityksen Expense-pääkäyttäjä voi perustaa uuden henkilön valitsemalla Asetukset | Henkilöt | Lisää. Pakolliset kentät ovat merkitty punaisella tähdellä. Tallenna myös pankkitilitiedot Tilit -välilehdelle ja tarvittaessa myös Seurantakohdetiedot.

Kun valitset Tallenna, henkilö lisätään samalla Visma On Demand -käyttäjäksi, jolla on normaali käyttäjän (Regular user) oikeus Visma.net Expenseen.

Visma On Demand -pääkäyttäjä (Customer administrator) voi lisätä uuden käyttäjän myös valitsemalla Admin | Käyttäjät | Lisää käyttäjä. Tällöin henkilö tulee erikseen lisätä myös Expensen henkilöihin.

Uusi käyttäjä saa sähköpostiinsa viestin do.not.reply@visma.com osoitteesta. Jos viestiä ei tule, käyttäjän on hyvä tarkistaa myös roskaposti/spam- laatikkonsa. Uuden käyttäjän tulee aktivoida tili viikon kuluessa viestin saapumisesta. Aktivointi tehdään etenemällä sähköpostin 'Aktivoi tilisi tästä' -linkistä, jonka jälkeen käyttäjä pääsee määrittelemään itselleen salasanan palvelua varten.

Jos käyttäjä on jo Visma On Demand -käyttäjä, riittää että Visma On Demand -pääkäyttäjä lisää hänelle käyttöoikeuden myös Visma.net Expense -sovellukseen Admin | Roolit -valinnan kautta.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Viite: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

Jos Visma Expensen pääkäyttäjä on siirtynyt toiseen työpaikkaan, miten saisin esim. itselleni pääkäyttäjyyden?

Vastaus: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

Hei,

 

Lähtökohtaisesti pääkäyttäjä lisää toiselle yrityksen käyttäjälle pääkäyttäjäoikeudet. Jos entinen pääkäyttäjä on kuitenkin jo lähtenyt pois yrityksestä, saa Visma lisättyä sinulle pääkäyttäjäoikeudet. Siinä tapauksessa asiasta tulee tehdä kirjallinen pyyntö, jonka voi lähettää tilaustoimistoomme sähköpostilla orderoffice@visma.com.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

Alright, kiitoksia. Lähdetään työstämään tätä.

CONTRIBUTOR *

Re: Viite: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

 
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Viite: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

Hei,

jos käyttäjä ei ole aktivoinut tiliä viikon sisällä ja se pitäisi nyt aktivoida, niin kuinka toimitaan? Olemme yrittäneet pyytää uuden salasanan sisäänkirjautumiskohdassa, mutta viestiä ei ole hänelle koskaan tullut (tarkistanut myös roskapostin).

 

Ystävällisesti,

NIna

Vastaus: Viite: Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

(updated by Tuula Lampinen VISMA ‎07-08-2019 09:29 )

Moikka,

 

Jos aktivointilinkkiä ei tule sähköpostiin, kun sen on pyytänyt kohdasta Unohditko salasanasi?, niin suosittelen olemaan yhteydessä meidän sovellustukeen. Näin voimme katsoa tarkemmin käyttäjäkohtaisesti, mistä tilanne voisi johtua ja saada tunnuksen aktivoitua. 

 

Laita esimerkiksi viestiä sovellustuki@visma.com ja kerro mistä yrityksestä ja käyttäjätunnuksesta on kyse, niin pääsemme niillä tiedoilla liikkeelle Hymiö Onnellinen 

 

-Matti