Minun alueeni
Apu

Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

tekijä Matti Aaltonen

Missä voi perustaa uuden Expense-käyttäjän?

7 VASTAUSTA7
Accepted solution
Matti Aaltonen
VISMA

tekijä Matti Aaltonen (Päivitetty ‎06-08-2019 14:43 ( )

Yrityksen Expense-pääkäyttäjä voi perustaa uuden henkilön valitsemalla Asetukset | Henkilöt | Lisää. Pakolliset kentät ovat merkitty punaisella tähdellä. Tallenna myös pankkitilitiedot Tilit -välilehdelle ja tarvittaessa myös Seurantakohdetiedot.

Kun valitset Tallenna, henkilö lisätään samalla Visma On Demand -käyttäjäksi, jolla on normaali käyttäjän (Regular user) oikeus Visma.net Expenseen.

Visma On Demand -pääkäyttäjä (Customer administrator) voi lisätä uuden käyttäjän myös valitsemalla Admin | Käyttäjät | Lisää käyttäjä. Tällöin henkilö tulee erikseen lisätä myös Expensen henkilöihin.

Uusi käyttäjä saa sähköpostiinsa viestin do.not.reply@visma.com osoitteesta. Jos viestiä ei tule, käyttäjän on hyvä tarkistaa myös roskaposti/spam- laatikkonsa. Uuden käyttäjän tulee aktivoida tili viikon kuluessa viestin saapumisesta. Aktivointi tehdään etenemällä sähköpostin 'Aktivoi tilisi tästä' -linkistä, jonka jälkeen käyttäjä pääsee määrittelemään itselleen salasanan palvelua varten.

Jos käyttäjä on jo Visma On Demand -käyttäjä, riittää että Visma On Demand -pääkäyttäjä lisää hänelle käyttöoikeuden myös Visma.net Expense -sovellukseen Admin | Roolit -valinnan kautta.

NIna VeliMark
CONTRIBUTOR *

Hei,

jos käyttäjä ei ole aktivoinut tiliä viikon sisällä ja se pitäisi nyt aktivoida, niin kuinka toimitaan? Olemme yrittäneet pyytää uuden salasanan sisäänkirjautumiskohdassa, mutta viestiä ei ole hänelle koskaan tullut (tarkistanut myös roskapostin).

 

Ystävällisesti,

NIna

tekijä Matti Aaltonen (Päivitetty ‎07-08-2019 09:29 ( )

Moikka,

 

Jos aktivointilinkkiä ei tule sähköpostiin, kun sen on pyytänyt kohdasta Unohditko salasanasi?, niin suosittelen olemaan yhteydessä meidän sovellustukeen. Näin voimme katsoa tarkemmin käyttäjäkohtaisesti, mistä tilanne voisi johtua ja saada tunnuksen aktivoitua. 

 

Laita esimerkiksi viestiä sovellustuki@visma.com ja kerro mistä yrityksestä ja käyttäjätunnuksesta on kyse, niin pääsemme niillä tiedoilla liikkeelle 🙂 

 

-Matti

NIna VeliMark
CONTRIBUTOR *
 
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Jos Visma Expensen pääkäyttäjä on siirtynyt toiseen työpaikkaan, miten saisin esim. itselleni pääkäyttäjyyden?

Accepted solution
Matti Aaltonen
VISMA

tekijä Matti Aaltonen

Hei,

 

Lähtökohtaisesti pääkäyttäjä lisää toiselle yrityksen käyttäjälle pääkäyttäjäoikeudet. Jos entinen pääkäyttäjä on kuitenkin jo lähtenyt pois yrityksestä, saa Visma lisättyä sinulle pääkäyttäjäoikeudet. Siinä tapauksessa asiasta tulee tehdä kirjallinen pyyntö, jonka voi lähettää tilaustoimistoomme sähköpostilla orderoffice@visma.com.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Alright, kiitoksia. Lähdetään työstämään tätä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.