Minun alueeni
Apu
Susanna Koski
CONTRIBUTOR **

Seurantakohdejako matkalaskulla

tekijä Susanna Koski

Hei, 

onko seurantakohdejako mahdollista tehdä matkalaskulle vain %-pohjaisena  - eikö saa valita rivi-/kulukohtaisesti mille seurantakohteelle haluaa sen kohdentaa? 

Yt,

/Susanna Koski 

2 VASTAUSTA2

tekijä Mari Tiihonen (Päivitetty ‎27-06-2022 18:58 tekijä Mari Tiihonen VISMA )

Hei Susanna,

 

seurankohdejaossa voi matkalaskulla joko lisätä suoraan %-perusteen tai vaihtoehtoisesti laittaa haluamansa summan tapahtumalle kun seurantakohdejakoa tehdään.  Lisäksi, että seurantakohdejako on mahdollista, on yrityksen sallittava työntekijöiden tehdä seurantakohdejako laskuilla. 

 

Jos haluatte lisää tai yksityiskohtaista tietoa asiasta, niin otatteko yhteyttä Visma.net Expensen sovellustukeen, tällöin voimme keskustella asiasta tarkemmin.

 

sovellustuki@visma.com

 

Aurinkoista kesää!

 

Mari / Visma.net Expense sovellustuki

Susanna Koski
CONTRIBUTOR **

Lisätietona, jos joku muu tätä katsoo, että tämä: "Vaihtoehtoisesti laittaa haluamansa summan tapahtumalle kun seurantakohdejakoa tehdään" ei toimi päivärahoille. Kilometrikorvaukset ja kuitilliset kulut voi kohdentaa rivikohtaisesti seurantakohteille, mutta päivärahat pelkästään prosenttiperusteisesti ja könttänä (ei rivikohtaisesti). Kiitos Marille asian selvittämisestä ja toivotaan, että tuotekehitys ottaa tuon työn alle. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.