Minun alueeni
Apu

Tulorekisterin varmenne ja Visma.net AutoReport palvelun käyttöönotto

tekijä Matti Aaltonen

Miten varmenne ja Visma.net AutoReport -palvelu otetaan käyttöön?

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Matti Aaltonen
VISMA

tekijä Matti Aaltonen

Visma.net Expensessä tiedot Tulorekisteriin ilmoitetaan teknisen rajapinnan kautta, kun yrityksellä on kirjanpitosiirto-prosessi käytössä. Teknisenä rajapintana käytetään Visma.net AutoReport-palvelua, jonka kautta aineistot lähetetään eteenpäin.

 

Löydät ohjeistukset Visma.net AutoReport-palvelun käyttöönottamiseen sekä Tulorekisteri varmenteen noutamiseen liitteenä olevista oppaista.

 

Tilattu varmenne tulee osoitteesta no-reply@vero.fi. Huomioi varmenteen ja salasanan kopioinnissa, ettei kopioitaviin tietoihin tule mukaan turhia tyhjiä merkkejä.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei!

 

Kiitos hyvistä ohjeista! Meillä olisi vielä lisäkysymys varmenteista: mikäli yrityksellä on useampi ohjelma, jolla ilmoitetaan tuloreksiteriin tietoja, voiko samaa varmennetta käyttää Visman ja muiden palveluntarjoajien järjestelmien kanssa? Mikäli ei voi, miten saan haettua Vismaa varten viivästetyn Web Service varmenteen kun kyseinen varmennetyyppi on jo käytössä esim. pallkanlaskentajärjestelmällä ja Tulorekisterin puolella tuota kyseistä varmennetyyppiä ei saa noudettua toistamiseen?

tekijä Matti Aaltonen

Hei!

 

Tulorekisteri ohjeistaa aiheesta näin:

 

"Jos tarvitsette toisen varmenteen, ja käytätte samaa kanavaa, voitte tehdä uuden varmennetilauksen sähköisessä asiointipalvelussa kohdasta ”Hae uusi varmenne”. Uudesta varmenteesta lähetetään uudet siirtotunnukset."

 

T: Matti

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.