Minun alueeni
Apu

Voiko käyttäjillä olla erilaisia oikeuksia Visma.net Approvaliin?

tekijä Matti Aaltonen (Päivitetty ‎14-09-2017 10:14 tekijä Matti Aaltonen VISMA )
1 VASTAUS1
Accepted solution
Matti Aaltonen
VISMA

tekijä Matti Aaltonen (Päivitetty ‎06-08-2019 14:56 ( )

Visma On Demand -pääkäyttäjä (Customer administrator) pääsee hallitsemaan asiakkuuden yrityksiä, käyttäjiä ja heidän käyttöoikeuksiaan Admin-osiossa.

 

Visma.net Approval – käyttäjälle voidaan antaa Approver/Expense Approver (=hyväksyjä) – ja/tai System Administrator (=yrityksen Approval pääkäyttäjä) – ja /tai System Viewer – rooli.

 

Expense Approver / Hyväksyjällä on oikeus hyväksyä hänelle osoitetut matkalaskut. Lisäksi hän voi asettaa itselleen sijaisen ja määritellä milloin haluaa Approvalin lähettävän sähköpostia. Hyväksyjä näkee Approvalissa Omat tehtävät-, Omat laskut- ja osan Asetukset-välilehdestä.

 

System Administrator / Approvalin pääkäyttäjä pääsee määrittelemään Visma.net Approvalin asetuksia (mm. hyväksyntäketjuja) ja näkemään myös muiden hyväksyjien tehtävät. Pääkäyttäjä voi määritellä sijaisen kenelle tahansa.

 

System Viewer pääsee näkemään kaikki laskut, tehtävät ja asetukset, mutta eivät voi osallistua kierrätykseen millään tavalla. Tämä rooli on tarkoitettu tilintarkastajia sekä Visman partnereiden tukimahdollisuutta varten.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.