peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Voiko maksutiedoston muodostaa uudelleen?

(updated by Matti Aaltonen VISMA ‎14-09-2017 13:45 )

Voiko maksutiedoston muodostaa uudelleen?

1VASTAUS1

Viite: Voiko maksutiedoston muodostaa uudelleen?

Jos laskuja ei ole merkitty maksetuksi Maksatuksen siirtotiedostot-näkymässä, voi maksatukseen siirretyt laskut mahdollista vielä peruuttaa siirrosta ja muodostaa maksutiedosto uudelleen.

 

Valitse ‘Maksatuksen siirtotiedostot’ ja ko. maksupäivän kohdalta ‘Näytä laskut’. Klikkaa ‘Peruuta kaikki’ otsikkoriviltä halutessasi peruuttaa kaikki laskut siirtotiedostolta. Voit myös peruuttaa siirtotiedostolta yksittäisiä laskuja klikkaamalla laskuriviltä ‘Peruuta’.

 

Klikkaa Ok-painiketta varmistaaksesi tilan muutoksen. Tämän jälkeen laskut ovat jälleen valittavissa maksatussiirtoon Maksatussiirto-näytöllä.

 

Huomioi, että tekemäsi ja mahdollisesti jo tallentamasi siirtotiedoston tiedot eivät muutu, vaikka muuttaisitkin laskun/laskujen tilaa tällä näytöllä. Ts. halutessasi peruuttaa yksittäisen laskun tiedostolta, sinun on tarkistettava, ettet lähetä jo tehtyä maksatustiedostoa jo peruutetun laskun kohdalta uudestaan. Mikäli peruutat tiedoston kaikki laskut, tarkista myös, että et vahingossa lähetä väärää siirtotiedostoa pankkiin.

PDF-raportti on tulostettavissa vielä maksetuksi merkitsemisen jälkeenkin klikkaamalla PDF-kuvaketta ‘Maksatuksen siirtotiedostot’-näkymässä.