Minun alueeni
Apu

Onko sinulla integraatio Visma.netissä?

tekijä Sanna Ruosaari (Päivitetty ‎05-12-2023 11:49 tekijä Matti Aaltonen VISMA )

Jos olet toteuttanut integraation Visma.net ERP.n tai yrityksenne käytössä olevaan Visma.net:n on tehty integraatio tämä uutinen koskee Sinua ja yritystäsi.

 

Autentikoituminen Visma.net ERP API:n on toteutettu VNI:n kautta. Taataksemme entistä paremman tietoturvan olemme muutaman viime vuoden ajan tehneet kehitystyötä entistä paremman ja turvallisemman autentikointitavan eteen: Visma Connect.

 

Visma Connect tulee olemaan ainoa mahdollinen autentikoitumistapa Visma.netiin vuoden 2023 jälkeen. Tämän hetkisen aikataulun mukaan uusi autentikointuminen on muutettava viimeistään 31.12.2023 (aikataulu on muuttunut aiemmin ilmoitetusta). Suosittelemme muutoksen tekoa pikimmiten. Muutos koskee sekä uusia että jo toteutettuja integraatioita. Jotta toteutetut integraatiot toimivat moitteetta myös jatkossa (1.1.2024 alkaen), muutattehan integraationne autentikoinnin Visma Connectiin. Muutos edellyttää toimia sekä integraation toteuttajalta että Visma.netia käyttävältä yritykseltä.

 

Autentikoinnin lisäksi Visma.net:n sales order rajapinta muuttuu. Vanhat v1 ja v2 rajapinnat poistuvat käytöstä ja korvautuvat uudella v3 rajapinnalla. Vanhojen rajapintojen deaktivointi tapahtuu vuoden 2024 lopussa. Muutoksesta on kerrottu integraattoreiden  viestintäkanavassa Developer Communityssa sekä versiosaatteissa.

 

Lisätietoa muutoksesta  voit lukea Developer Communitysta.

 

Autentikointi- ja rajapintamuutos edellyttävät Developer Portaalin käyttöönottoa. Linkin takaa löytyy aloitusopas sekä paljon hyödyllistä tietoa muutoksesta.

 

Developer Community on kehittäjille/integraattoreille tarkoitettu oma Community-alusta.

Ohje muutoksesta löytyy Developer Communitysta ja tämän jutun lopusta. 

 

Suosittelemme varmistamaan, että integraatioidenne tekijä(t) on seurannut Communityn uutisointia ja tarvittavat muutokset tehdään ajoissa, jotta integraationne toimii myös jatkossa sujuvasti.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.