peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Visma.net ERP päivitys lauantaina 2.3.2019

(updated by Heikki Laakkonen VISMA ‎01-03-2019 12:42 )

Visma.net ERP päivitetään lauantaina 2.3.2019.

 

Päivityksessä tulee virheiden korjauksen lisäksi uusia ominaisuuksia taloushallintoon, logistiikkaan sekä projektilaskentaan. Olemme tehneet tärkeimmistä uusista ominaisuuksista käyttövinkkejä. Kaiken kattava versiosaate virhekorjauksista löytyy julkaisun yhteydessä ohjelmiston oikeasta yläkulmasta kysymysmerkki-painikkeen takaa.

 

Taloushallinto

Logistiikka

Webhook notifications

Webhook notifications vie integraatiot täysin uudelle tasolle. Perusrekisterien kuten asiakkaiden, toimittajien ja tuotteiden lisäykset sekä päivitykset lähettävät ulkopuoliselle ohjelmistolle viestin lisätystä tai muutetutusta tiedosta, jolloin ulkopuolinen ohjelmisto voi hakea vain päivittyneet tiedot. Sama toiminto myös ostotilauksien, myyntitilauksien sekä laskujen tilapäivitysten osalta. Käyttäjä voi halutessaan myös lisätä toimintovalikkoon omia toimintoja, jolloin käyttäjä pääsee esimerkiksi itse liipaisemaan tietojen siirron ulkoiseen ohjelmistoon. Käyttöesimerkkejä ovat esimerkiksi tilauksien ja tilausvahvistusten siirtämienen EDI-operaattorille ja toimitustietojen siirtäminen kuljetustenhallintaohjelmistoon. Webhooks toimintamalli vähentää rajapinnan kuormitusta merkittävästi kun liikenne tapahtuu vain tietojen muuttuessa tai käyttäjän halutessa.

 

Webhooksista järjestetään 8.3.2019 klo 14:00 webinaari. Alla vielä linkki Developer Forumin postaukseen. Osallistuminen vaatii tunnukset Developer Forumille ja on tarkoitettu Visman kanssa sopimuksen tehneille ISV-kumppaneille.

 

https://www.visma.com/software/support/portal/forum/showthread.php?12896

 

Projektilaskenta

Projektilaskentaan on tehty mahdollisuus kirjata projektin muutokset erillisen muutostilauskäsittelyn kautta. Kaikista muutoksista esimerkiksi projektin tulo- ja kulubudjetissa jää merkintä, joka voidaan ennakkoon sopia asiakkaan kanssa erillisellä lomakkeella.

 

Versiosaate liitteenä.

Liitteet