Minun alueeni
Apu

Tee hyvää - Yhdessä voimme vaikuttaa!

tekijä MarkusJokela (Päivitetty ‎23-10-2019 17:06 tekijä MarkusJokela VISMA )

roosa_communityyn.jpg

 

Perjantaina 25.10.2019 teemme yhdessä hyvää.

 

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpätietoisuuden kuukausi jota Visma Passeli Oy haluaa olla osaltansa myös tukemassa. Tämän tärkeän asian vuoksi olemme päättäneet osoittaa tukeamme tavalla, johon myös sinä asiakkaanamme voit vaikuttaa.

 

Perjantaina tulet näkemään ePasselin "hieman" erilaisena mihin olet ehkä tottunut. Tämä vielä mysteeriksi jäävä muutos on yksi tapa, jolla haluamme osoittaa tukea tärkeää rintasyöpätutkimusta varten. Lisäksi olemme päättäneet lahjoittaa jokaisesta ePasselin kautta lähetetystä verkkolaskusta sekä Maventan tulostuspalvelun kautta lähetetystä laskusta 10 senttiä Roosa nauha keräykseen.

 

Normaalisti suosittelemme pienyrittäjiä lähettämään laskut aina mahdollisimman nopeasti, ja se onkin yksi ePasseli ohjelmamme vahvuuksista. Nopea rahojen kotiutus on erittäin tärkeää pienyrittäjille. Tällä kertaa jos hieman odotat ja laskutatkin vasta perjantaina, teet samalla hyvää!

 

Yhdessä voimme vaikuttaa!

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!