peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viimeisimmät ePasseli muutoksemme

tekijä MarkusJokela (Päivitetty ‎05-12-2019 16:31 tekijä MarkusJokela VISMA )

1. Kuvien käsittelyn parannus

On sitten kyse Visma Scannerilla ladatusta kuittikuvasta tai vastaanotetusta verkkolaskusta, jossa on Laskun PDF-kuva, niin näiden tapahtumien kuvakäsittely on parantunut ja saanut selkeämmän ulkoasun. Kuva näkyy entistä suurempana ja voit suurentaa kuvaa helposti raahaamalla kuvapalkin vasenta reunaa. Painikkeiden ikonit on päivitetty ja näin kuvalle on saatu enemmän tilaa käytettäväksi.

image.png

 

2. Zapier integraatioomme uusia Triggereitä

Aiemmin tänä vuonna julkaisimme yhteyden Zapier rajapintapalveluun. Tämän palvelun kautta voit siirtää tietoja ePasselista muihin ohjelmiin ja nyt toimme mukaan uuden triggerin Ostolaskun luonnoksille. Lisätietoja Zapierista löytyy täältä.

 

3. Hyvityslasku kohdistettu väärin? Nyt kumoaminen on helpompaa

Myynti- ja ostolaskuille on tehty pieni, mutta tietyissä tilanteissa monia käyttäjiä helpottava parannus. Jos vahingossa kohdistit hyvityslaskun väärälle laskulle, niin saat kumottua kohdistuksen helposti. Etsi vain hyvityslasku Kaikki laskut näkymästä ja klikaa laskun kohdalta Kumoa kohdistus. Tämän jälkeen hyvityslasku ja veloituslasku palautuu avoin tilaan.

 

4. Asiakkaalta ylisuoritus ja sen käsittely

Mikäli asiakkaaltasi tulee ylisuoritus myyntilaskulle, niin voit nyt siirtää suorituksen odottamaan myöhempää käsittelyä. Eli jos luet tilitapahtumat vaikkapa automaattisesti ePasselin Pankki ja kassatapahtumiin, niin voit kohdistaa suorituksen myyntilaskulle ja ylimenevät osuuden ylisuoritukseksi. Tällöin suoritus jää Avoimeksi tapahtumaksi odottamaan jatkokäsittelyä. Avoimet tapahtumat näkyvät Avoimet laskut sivulla ja voit sieltä kohdistaa ylisuorituksen olemassaolevalle laskulle tai jos maksat rahan takaisin asiakkaallesi, niin voit merkitä rahan palautetuksi.

 

5. Liitetiedostojen yhdistäminen, kun lasku lähetetään sähköpostilla

Jos lähetät laskuja sähköpostilla ja laskuilta löytyy liitteitä, niin voit nyt liittää liitteet ja laskun PDF-kuvan yhdeksi tiedostoksi. Löydät uuden asetuksen kohdasta Asetukset - Yrityksen asetukset - Laskutuksen asetukset.

image.png