Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(updated by Dagmara Grymek VISMA ‎07-08-2019 13:06 )
Dagmara Grymek
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 213 Visningar

Om du önskar skapa en komplett säkerhetskopia av alla dina företagsdatabaser, dokument och bilder samt systemfiler, ska du välja det alternativ som kallas säkerhetskopia standard.

  1. Gå in på Arkiv - Säkerhetskopia - Skapa säkerhetskopia.
  2. Klicka på Nästa för att starta guiden.
  3. Välj Standard (rekommenderas) för att skapa en säkerhetskopia av alla företagsdatabaser, dokument och bilder samt systemfiler.
  4. Klicka på Nästa.
  5. Klicka på knappen med tre prickar för att ange sökväg och namn på säkerhetskopian i fältet Namn. I fältet Beskrivning kan du skriva in en extra notering om säkerhetskopian. Du har även valet att lösenordsskydda på säkerhetskopian, så att obehöriga inte kan återställa den. Var dock uppmärksam på att du inte kan återställa en skyddad säkerhetskopia om du har glömt lösenordet.
  6. Klicka på Nästa för att starta säkerhetskopieringen. Ett statusfönster visar processen av säkerhetskopieringen.
  7. När säkerhetskopieringen är klar kommer du till ett nytt fönster som visar detaljer om säkerhetskopieringen. Klicka på Slutför.

Du har nu skapat en standard säkerhetskopia, som innehåller alla dina företagsdatabaser, dokument och bilder samt systemfiler.

 

Tips! Om du önskar säkerhetskopiera endast en eller ett urval företagsdatabaser, med eller utan dokument och bilder samt systemfiler så ska du välja alternativet Avancerat i fönstret Välj typ av säkerhetskopia. Läs mer om detta i Säkerhetskopiera enskilda företagsdatabaser.

 

Medverkande