avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 367 Visninger

Obs. Gjelder fra versjon 5.19.1 (2115)

Avslutte arbeidsforhold og sette person til sluttet som vanlig i lønn, og deretter:

-          Åpne Verktøy|Visma.net integrasjon|Visma.net bruker

-          Trykk på lynet for å overføre roller (dette vil frigjøre lisens for den sluttede)

-          Gå deretter til Verktøy|Visma.net Integrasjon|Synkronisere Grunndata

-          Kjør Start synkronisering (dette er den eneste av synk knappene som kan slette data ved overføring, og denne vil da fjerne personen fra Expense da denne ikke lenger har expense rolle).