avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎23-01-2019 17:46 )
Bjørn Erik Dørre
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 312 Visninger

I Mamut er det mulig å ta i bruk bare nettbutikkdelen. Dette kan være aktuelt dersom du har hjemmesider som er produsert eksternt eller dersom du bruker et annet program enn Mamut til å vedlikeholde og oppdatere ditt nettsted.

 

Netthandel modulen i Mamut skiller mellom nettsted og nettbutikk.
Med Nettsted menes hovedsider og alle innholdssider som undersider, nyhetssider og kontaktsider - kort sagt en hjemmeisde. Nettstedet har sin egen navigeringsmeny, denne er ikke integrert i navigeringsmenyen som finnes i nettbutikken.
Med Nettbutikk menes produktlister, produktinformasjon, priser, handlekurv, valg av betaling og leveringsform, sider for vilkår for handel på nettbutikken, kasse samt ordrebekreftelse. Nettbutikken har sin egen navigeringsmeny mellom produkter, denne er ikke integrert i navigeringsmenyen som man finner på nettstedet.

Du kan la ditt Mamut hjemmesideområde føre besøkende direkte til nettbutikken, eller Adresse angitt i «Selskapsinformasjon». Om det velges Adresse angitt i «Selskapsinformasjon» vil nettstedadressen som er angitt i feltet Internett under Rediger nettsted - Virksomheten. Innstillingen settes ved å velge Vis – Netthandel - Nettstedinnstillinger under fanekortet Innstillinger Web.