Mine områder
Hjelp

Bruk av bare Mamut nettbutikk, ikke nettsted

13-07-2017 12:38 (Sist oppdatert 23-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1202 Visninger

I Mamut er det mulig å ta i bruk bare nettbutikkdelen. Dette kan være aktuelt dersom du har hjemmesider som er produsert eksternt eller dersom du bruker et annet program enn Mamut til å vedlikeholde og oppdatere ditt nettsted.

 

Netthandel modulen i Mamut skiller mellom nettsted og nettbutikk.
Med Nettsted menes hovedsider og alle innholdssider som undersider, nyhetssider og kontaktsider - kort sagt en hjemmeisde. Nettstedet har sin egen navigeringsmeny, denne er ikke integrert i navigeringsmenyen som finnes i nettbutikken.
Med Nettbutikk menes produktlister, produktinformasjon, priser, handlekurv, valg av betaling og leveringsform, sider for vilkår for handel på nettbutikken, kasse samt ordrebekreftelse. Nettbutikken har sin egen navigeringsmeny mellom produkter, denne er ikke integrert i navigeringsmenyen som man finner på nettstedet.

Du kan la ditt Mamut hjemmesideområde føre besøkende direkte til nettbutikken, eller Adresse angitt i «Selskapsinformasjon». Om det velges Adresse angitt i «Selskapsinformasjon» vil nettstedadressen som er angitt i feltet Internett under Rediger nettsted - Virksomheten. Innstillingen settes ved å velge Vis – Netthandel - Nettstedinnstillinger under fanekortet Innstillinger Web.

Bidragsytere