Mine områder
Hjelp

Får feilmeldingen Variable 'LCMESSAGE' is not found etter oppdatering til siste versjon

17-12-2018 11:24 (Sist oppdatert 17-12-2018)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 637 Visninger

Om du får feilmeldingen Variable 'LCMESSAGE' is not found etter oppdatering til siste versjon, så skyldes dette at du har aktivert Mamut Online, men er uten internettilknytning på maskinen du åpner Mamut på.

feilmelding_01.png

Om du trykker fortsett et par ganger vil feilmeldingen forsvinne, og du kan jobbe videre i programmet.

Løsningen for å unngå feilmeldingen i fremtiden er enten å være koblet til nett, eller å koble fra Mamut Online.

Fra versjon 22.0 av Mamut vil alle våre kunder kunne aktivere og benytte den nye modulen for å håndtere fakturaer, både innkommende og utgående gjennom Mamut Autoinvoice. Løsningen lar deg sende og motta fakturaer i alle formater, for så å kunne importere de direkte til din Mamut og bokføre i regnskapet. Dette har også vært mulig tidligere, men da via den eldre løsningen Mamut Online Desktop.

Om du skal sende eFaktura til dine kunder (både bedrifts- og privatkunder), anbefaler vi at dere tar den nye løsningen i bruk allerede i dag.

Se denne artikkelen og videoen for hvordan aktivere Mamut AutoInvoice.

Du er i gang på under ti minutter!

 

Hvis dere har allerede har en kobling mot Mamut Online, og ikke har benyttet det til annet enn eDokumenter, ønsker vi at dere nå aktiverer den nye løsningen, og deretter deaktiverer Mamut Online, under Vis Innstillinger Firma Innstillinger per modul - Mamut Online.

 

Som en følge av ovenstående er det besluttet at Mamut Online legges ned i mai 2019. Det betyr at fra mai 2019 vil man ikke lenger kunne benytte tjenester i Mamut Online eller logge deg på www.mamutonline.com fra PC eller mobil. Benytter du kun Mamut Online til elektronisk fakturering i dag bør du bytte til den nye løsningen så snart som mulig. For brukere som benytter annen funksjonalitet i Mamut Online anbefales en samtale med våre rådgivere om alternative løsninger for å dekke de behovene. De kan kontaktes her
Bidragsytere