avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hva gjør jeg hvis programmet skriver ut en ekstra kopi av posteringsjournalen?

14-03-2011 08:00 (Sist oppdatert 25-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 446 Visninger

Hvis programmet skriver ut en ekstra kopi av posteringsjournalen er det to hovedgrunner til at det kan bli skrevet ut en ekstra kopi av posteringsjournalen ved overføring fra bilagsregistrering til hovedbok. Enten blir posteringsjournalen skrevet ut fra forhåndsvisning i tillegg til den automatiske utskriften av rapporten, eller så er det Mamut Virtual Printer som mangler eller er skadet.

Slik går du frem for å løse dette:

1. Utskrift fra forhåndsvisning:

Posteringsjournalen blir skrevet ut automatisk ved overføring fra bilagsregistrering til hovedbok. Derfor, dersom man i forhåndsvisningen av Posteringsjournalen klikker på skriver-ikonet vil det bli skrevet ut en ekstra kopi av Posteringsjournalen. For å unngå at Posteringsjournalen blir skrevet ut to ganger må man derfor la være å skrive ut rapporten fra forhåndsvisningen.


2. Mamut Virtual Printer mangler eller er skadet:

I  Mamut blir det automatisk opprettet Pdf-kopier av visse rapporter i programmet, inkludert Posteringsjournalen. Dersom Mamut Virtual Printer mangler eller er skadet vil ikke disse Pdf-filene kunne bli opprettet og blir sendt til skriver i stedet.

For å løse dette må du følge fremgangsmåten beskrevet her.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips