Mine områder
Hjelp

Hva skjer ved oppstart av Outlook etter å ha valgt Automatisk synkronisering?

05-02-2007 08:00 (Sist oppdatert 11-09-2018)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 475 Visninger

Med automatisk synkronisering vil alle nye elementer i Outlook automatisk bli synkronisert inn i ditt Mamut-system. Innkommende e-post, sendte elementer og elementer i kalender og oppgaveliste som er mottatt/registrert før du aktiverte integrasjonen, vil ikke bli automatisk synkronisert. Disse må du overføre manuelt.

Bidragsytere