avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan kan jeg endre status eller kategori på flere kontakter samtidig?

09-05-2006 09:00 (Sist oppdatert 08-11-2018)
 • 0 Svar
 • 0 liker
 • 496 Visninger

Når du skal endre status eller kategori på flere kontakter, kan du benytte funksjonen for å endre verdier på et utvalg kontakter.


Tips:
Før du bruker funksjonen for å endre verdier på flere kontakter kan det være lurt å ta en sikkerhetskopi av databasen din, sånn at du har mulighet for å tilbakeføre denne hvis endringen ikke blir som du tenkt. 


Slik går du frem for å endre verdier på flere kontakter:

 1. Gå til Vis - Kontakt - Endre verdier på et utvalg kontakter.
 2. Her har du mulighet for å velge mellom Enkelt utvalg, Avansert utvalg og Kundeutvalg. Trykk på F1 på tastaturet ditt når du er i dette vindu for å få mer informasjon om disse alternativene. I utgangspunkt er det Enkelt utvalg som brukes. Marker dette og klikk Neste.
 3. I utvalgsvinduet som åpnes gjør du et utvalg for hvilke kontakter som skal endres. F eks en gruppe eller en kategori. I dette vindu har du også mulighet for å klikke på Vis utvalg nede til venstre for å se hvilke kunder som er med i det utvalg du satt.
 4. Klikk Neste når du har gjort ditt utvalg.
 5. Velg det du ønsker å gjøre med utvalget du satt. Marker Endre statusfelter/annen kontaktinformasjon og klikk Neste en gang til.
 6. Angi så de nye verdiene som utvalget skal få, for eksempel en ny Status den valgte kategorien av kontaktene skal innenfor, og klikk Neste.
 7. Her har du mulighet for å skrive ut en rapport som viser de endringer du valgt. Klikk Neste for å gå videre.
 8. Fullfør så veiviseren ved å klikke på Fullfør i siste vindu. Merk at endringene som utføres ved å fullføre guiden ikke kan angres. Det er derfor anbefalt at du tar en sikkerhetskopi før endringen utføres.
Bidragsytere
Aktuelt brukertips