avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan oppretter jeg lagervarer?

05-02-2010 08:00 (Sist oppdatert 25-01-2019)
 • 0 Svar
 • 0 Liker
 • 701 Visninger

I Mamut kan du registrere både varer og tjenester i produktmodulen. Dersom du lagerfører produkter må du ha aktivert funksjonaliteten i firmainnstillinger, og hvert enkelt produkt må være tilknyttet et lager.

Slik går du frem:

 1. Velg Vis - Innstillinger – Firma.
 2. Klikk på fanekortet Innstillinger per Modul og klikk på knappen Produkt.
 3. Under fanekortet Tilpasning av funksjonalitet merker du av for Bedriften lagerfører produkter.
  Når du har gjort denne endringen, kan du arbeide både med produkter som oppdaterer lagerbeholdning (lagervarer) og med produkter som ikke gjør det.
 4. Åpne produktregisteret ved å gå til Vis – Produkt – Produktregister
 • Opprett ny lagervare ved å klikke på pil ned til høyre for Ny-knappen og velg Lagervare. Skriv inn ønsket produktnummer og klikk OK
 • Tilknytt lager til eksisterende produkter under  fanekortet Lager. Klikk Ny-knapp for å legge til ønsket lager.  Valget Oppdater lagerbeholdning blir automatisk huket av.  

MERK at det også er en avhukning for Lagervare under fanekortet Innstillinger på produktkortet. Dette feltet gir deg ekstra mulighet til å sette utvalg på rapporter, og har ingen innvirkning på om produktet blir lagerført eller ikke. Dersom produktet er tilknyttet lager og huket av for Oppdater lagerbeholdning er produktet definert som lagervare.  

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips