avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan sende e-post til et utvalg kontakter?

05-07-2010 09:00 (Sist oppdatert 07-12-2018)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 721 Visninger

For å sende e-post til et utvalg kontakter kreves det at du bruker Microsoft Outlook som standard e-postprogram, samt at du har registrert e-postadresser på dine kontakter. 

Slik sender du e-post til en gruppe kontakter:

  1. Gå til Vis - E-post - Kontaktutvalg.
  2. Velg Enkelt utvalg, og klikk Neste.
  3. I vinduet Sette utvalg på kontakter/kontaktpersoner gjør du et utvalg blant dine kontakter, dvs. hvem som skal få den gjeldende e-posten. Når du har satt ønsket utvalg, klikker du Neste.
  4. Velg Opprett e-post mot utvalget som er satt, og klikk Neste.
  5. Du vil nå få opp selve e-posten. Her ser du hvilke kontakter som vil motta e-posten. For å fjerne kontakter fra listen klikker du på Til-knappen i mottakerfeltet og fjerner de kontaktene du ikke ønsker å ta med.
  6. Ønsker du å vedlegge en fil, kan du gjøre dette ved å klikke Fil-knappen. I vinduet som kommer opp velger du den aktuelle filen og klikker Åpne.
  7. Skriv inn informasjon om emne og hvilken beskjed/melding du ønsker å gi til kontaktene. Klikk Send e-post.

E-posten vil nå komme opp på vanlig måte, men mottakeren av e-posten står som Bcc. Årsaken til dette er at de andre mottakerne ikke skal kunne se e-postadressen til dine kontakter, samt at e-posten får et mer individuelt preg. Din e-postadresse vises ikke, men kommer automatisk med.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips