Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 5396 Visninger

Her finner du en beskrivelse for hvordan man i Mamut kan skrive ut kvitteringen for betalingen Arbeidsgiveravgift og Forskuddstrekk.

For å kunne skrive ut kvitteringen for betaling av Arbeidsgiveravgift og Forskuddstrekk så må versjon 18.3.1071(eller nyere) være installert. Det anbefales sterkt at dere har nyeste utgave av Mamut.
Dere kan sjekke versjonen deres via Hjelp-Om når dere er inne i Mamut og har dere ikke den siste versjonen så kan dere komme til nedlastingssiden her.

  1. Gå til Fil-Skriv ut for å komme inn i rapportmodulen.
  2. I menyen på venstre side så kan man klikke på Lønn for å få frem rapportene som tilhører lønn.
  3. I listen til høyre så vil man kunne finne rapporten Betalingsinformasjon/Beløp fra a-meldingen. Denne markerer man for å så klikke på Skriv ut på høyre side.
  4. Selv om rapportering av a-meldingen foregår månedlig skal innbetalingen fremdeles gjøres for terminer som tidligere. Velg derfor År og Termin du ønsker rapport fra, klikk deretter Ok
    Viktig : Dersom du har sendt a-meldinger uten å hente tilbakemelding vil rapporten ikke vise noen beløp og det vil stå "/ikke funnet" på de feltene beløp mangler i rapporten

  5. Rapporten viser nå beløp for arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk, samt KID-nummer, Forfallsdato og Kontonummer basert på tilbakemeldingene som er hentet inn i Mamut for gjeldene termin.

Mer informasjon om innsending av a-melding finner du på vårt community:
https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Mamut-One/Hva-er-a-meldingen/ta-p/117785 

Mer informasjon om a-meldingen og dens innhold finner du hos Altinn:
https://www.altinn.no/no/A-ordningen/

Bidragsytere