avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ordreoppsett, prisoppsett og lageroppdatering for strukturvarer

23-03-2005 08:00 (Sist oppdatert 25-10-2018)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 916 Visninger

I produktkortet til strukturvaren kan du sette detaljerte innstillinger for hvordan strukturvaren skal vises på rapporter, hvordan lageret skal oppdateres, og hva som skal være styrende for prisen.

Disse innstillingene settes i de fire nedtrekkslistene øverst i fanekortet Strukturvare i produktkortet.


Tilbud-/Ordre-/Faktura-oppsett
:
- Forenklet oversikt viser produktnummer, samt de tilhørende komponentenes produktnummer- og beskrivelse.
- Detaljert liste inneholder alle relevante data for strukturvaren og komponentene. I tillegg til produktnummer- og beskrivelse vil du her også se antall komponenter og prisen på disse.
- Ikke vis komponenter viser kun strukturvaren på utskriftene.

MERK: Oppsettene du velger her vil få konsekvenser for hvordan tilbud-/ordre-/fakturarapporter viser strukturvarer og komponenter. Det oppsettet du velger vil bli foreslått som standard ved opprettelse av tilbud/ordre. Du kan overstyre innstillingene på hvert enkelt tilbud/ordre dersom du ønsker det.


Oppdatering av varelager
:
- Oppdatere komponentene: Ved salg oppdateres varelageret av komponentene.
Dette er en innstilling som gjøres på fanekortet Strukturvare. Når du har satt denne innstillingen vil ikke hovedstrukturen trekkes fra varelageret, men komponentene som strukturvaren er satt sammen av.
- Oppdatere hovedproduktet: Lagerbeholdningen av selve strukturvaren oppdateres.
På fanekortet Strukturvare bestemmer du at du vil oppdatere hovedproduktet. Gå så på fanekortet Lager og trykk på knappen Monter. Du vil nå få opp det høyeste antall varer som er mulig å bygge ut ifra lagerbeholdningen på komponentene. Når hovedproduktet blir montert, vil komponentene bli trukket fra lageret og inngå i hovedproduktet.


Prisregulering
:
- Oppdatere kostpris regulerer kostprisen til strukturvaren etter hvert som prisen på komponenter endres, det vil si at salgsprisen på strukturvaren beholdes.
- Oppdatere kostpris og salgspris justerer også salgsprisen til strukturvaren i forhold til endringer i prisen på komponentene.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips