avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Slik får du automatisk 'Ja' til factoring på alle nye kunder du oppretter

25-09-2006 09:00 (Sist oppdatert 25-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 475 Visninger

I Mamut har du mulighet for å bestemme at alle nye kunder som opprettes, automatisk skal få innstillingen 'Ja' til factoring. Dette gjøres i firmadatabaseinnstillinger.

 

Slik går du frem:

1. Velg Vis - Innstillinger - Firma - Innstillinger per modul - Kontaktoppfølging.
2. I nedtrekkslisten for Påminnelse velger du Factoring.

 

Alle nye kunder du oppretter vil nå automatisk få 'Ja' til factoring i Kontaktregisteret. Det betyr at når du oppretter fakturaer på disse kundene vil de automatisk komme med på forslaget over det som skal sendes til factoring.

 

NB! Avhukingen har ingen tilbakevirkende virkning, dvs. at det ikke tar effekt på kunder som allerede er opprettet. Du må derfor manuelt velge 'Ja' til factoring i Kontaktkortet på disse kundene. Velg fanekortet Innstillinger i kontaktkortet og trykk på knappen Reskontro.  Velg 'Ja' til Factoring i nedtrekkslisten for Påminnelse under Kunde.

Det samme gjelder hvis du fjerner avhukningen for factoring i Firmadatabaseinnstillingene, dette har heller ikke tilbakevirkende kraft for eksisterende kunder.

 

TIPS: Du kan sette 'Ja' til factoring på samtlige eksisterende kunder ved å velge Vis - Kontakt - Endre verdier på et utvalg kontakter. Klikk Neste i det første vinduet. Merk av for Kunde øverst til høyre, og klikk Neste. Klikk Neste igjen. Velg fanekortet Innstillinger for kunder, hak av for Påminnelse og velg Factoring i nedtrekkslisten. Fullfør så veiviseren.

Aktuelt brukertips