Mine områder
Hjelp

Visma Mobile Scanner

13-07-2017 11:13 (Sist oppdatert 24-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1830 Visninger

 Bruk vår mobil-app, Visma Mobile Scanner, til å ta bilder av kvitteringer og fakturaer - og send dem digitalt til ditt Mamut-program for kobling mot bilag og lønn.

 

Mamut Mobile Scanner

Mobil-app
Mamut Mobile Scanner er en egen mobil-app som gjør det mulig for deg å ta bilder av kvitteringer og fakturaer, lagre dem og sende dem digitalt til din Mamut. Denne funksjonaliteten gjør det enkelt for deg å lagre visuell dokumentasjon av regnskap og lønnstransaksjoner, og reduserer jobben med å koble dokumenter og filer til bilag. I tillegg reduseres behovet for en tredjepartsintegrasjon.


Ta bilde - koble det mot bilag

Fra ditt Mamut-program kan du nå invitere brukere til å laste ned en enkel applikasjon for smarttelefoner (gjelder iPhone og Android). Brukerne kan da ta bilde av en kvittering/faktura, legge til en kommentar og overføre den via en skytjeneste. Dokumentet vil da bli synlig i Mamut og kan kobles mot bilag/lønnsregistrering.

Enkel innsamling av informasjon!
Etter at bildet har blitt koblet opp mot transaksjonene, blir det synlig i regnskapsmodulen og i lønnshistorikken - og kan brukes til å bedre forstå de økonomiske dataene.  Dette gir lønn- og regnskapsbrukere en enklere måte å samarbeide med andre personer i organisasjonen på; rapporteringen blir mer nøyaktig og de kan samle inn informasjonen raskere.

 

Hvordan aktivere Mamut Mobile Scanner
Hvordan bruke Mamut Mobile Scanner

 Mamut Mobile Scanner er tilgjengelig fra og med versjon 17 av Mamut.