Mine områder
Hjelp

Funksjonen "Send på Epost" og sending av rapport på epost stenges uke 38

17-09-2023 08:00 (Sist oppdatert 15-09-2023)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 124 Visninger

OBS: Dette må ikke forveksles med support funksjonen "Brukerstøtte," der man kan sende inn henvendelser til brukerstøtten med (og uten) klient. Brukerstøttefunksjonen er upåvirket og vil fortsette å fungere.

På grunn av økt fokus på sikkerhet og trygghet for våre kunder vil vi i løpet av uke 38 i 2023 deaktivere tjenesten som brukes til funksjonen i Total sitt klientregister; "Send på E-post." Det samme gjelder sending av rapporter på e-post fra en enkelt klient. Helt konkret tilfredsstiller ikke lenger funksjonen de sikkerhetskravene vi forlanger.

Total fases nå gradvis ut til fordel for vårt nyere og langt mer moderne program, Periode og År. I tillegg vil vanlig support avsluttes 31.12.2023. Av den grunn velger vi heller å prioritere videre forbedringer og nye spennende funksjoner i Periode og År.

Dette vil ikke påvirke noe annet enn de nevnte funksjonene. Så all årsoppgjørsdata, program og lisenser du måtte ha for alle dine Total-installasjoner vil fungere like fint etter dette.

Hvis du har behov for å sende klienter eller rapporter på e-post fra den gamle Total-løsningen, lagrer du dem først som sikkerhetskopi-filer eller PDF-er ved rapporten. Deretter legger du dem manuelt som vedlegg i din egen e-post. Dette lar seg løse veldig enkelt.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"