avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Programlink Total 2017

08-12-2017 08:55 (Sist oppdatert 07-10-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 5837 Visninger

Her finner du programlink og installasjonsveiledning for Total 2017

 

Total Årsoppgjør

Velkommen til Total Årsoppgjør 2017.

 

Installasjonsveiledning

Installasjonen er beskrevet i denne installasjonsveiledningen. Vi ber om at du leser disse sidene i sin helhet før du begynner å installere.

Installasjonsveiledning (PDF-fil)

 

Nedlasting

Klikk her for å starte nedlastningen 

Gjør ett av følgende:

  • Hvis du vil starte installeringen umiddelbart, klikker du Åpne eller Kjør dette programmet fra gjeldende plassering.
  • Hvis du vil kopiere det nedlastede innholdet og utføre installasjonen senere, klikker du Lagre eller Lagre dette programmet på disk.

 

Viktig informasjon 2017

  • Skattedirektoratets jurister har ennå ikke formelt godkjent skatteskjemaene. Alle 58 skjemaene er à jour pr. 8. desember. Eventuelle justeringer vil bli publisert via Total Oppdaterer.
  • Skjemarettledninger for 2017 er ennå ikke publisert av Skatteetaten. I en overgangsperiode vil derfor Total fremhente fjorårets utgave av disse.
  • Den vedlagte programlinken inneholder i tillegg til Total Årsoppgjør også 2017-versjoner av Total Konsern, Total Analyse, Total Periode og Total Aksjebok. Lisensnøkkelen vil bestemme hvilke versjoner du har tilgang til.
  • Som tidligere år leveres Total med elektronisk brukerdokumentasjon, som er tilgjengelig på hjelpemenyen etter installasjon.

 

Lisensnøkkel

Denne utgaven av Total 2017 krever foreløpig ikke lisensnøkkel for å benytte Total Årsoppgjør. For å få tilgang til andre tilleggsmoduler og innsendelse til Altinn, må lisensnøkkel registreres.
Lisensnøkkel sendes ut i løpet av desember.

 

Snarveier på ”skrivebordet”

Når du installerer Total 2017, opprettes det automatisk ny snarvei på skrivebordet. Den nyopprettede snarveien er merket med årstallet 2017, for eksempel "Total 2017" og vil være felles for årsoppgjør, aksjebok og periode. De gamle snarveiene som du har, vil fortsatt peke mot tidligere årsversjoner. Pass på at du starter korrekt program ved å klikke på riktig snarvei.

 

Overføring til nytt år

Klientene vil automatisk bli overført til nytt år den første gangen du henter de inn i Total 2017

 

Total Oppdaterer – alltid oppdatert program !
Under installasjonen installeres et program som du kan bruke for å holde din Total-installasjon à jour til enhver tid via Internett. Vi vil fortløpende publisere eventuelle rettinger og forbedringer. Total Oppdaterer automatiserer prosessen med å laste ned nye versjoner og gjør det hele meget enkelt. Vi anbefaler at du kjører Total Oppdaterer med jevne mellomrom, slik at du hele tiden benytter siste versjon.

 

Vi ønsker lykke til med årsoppgjøret 2017!

Høstkonferanse 2021