avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Programlink Total Aksjebok 2017

16-11-2017 10:11 (Sist oppdatert 07-10-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1329 Visninger

Total Aksjebok 2017

 

Installasjonsveiledning

Installasjonen er beskrevet i denne installasjonsveiledningen. Vi ber om at du leser disse sidene i sin helhet før du begynner å installere.

Installasjonsveiledning (PDF-fil)

 

Klikk her for å starte nedlastningen

Brukerveiledningen vil være tilgjengelig inne fra klienten ved å velge Hjelp | Brukerveiledning fra menybåndet.

 

Lisensnøkkel
Denne første versjonen av Total Aksjebok krever ingen linsensnøkkel for å komme i gang. Lisensnøkler vil bli sendt ut i en separat e-post i løpet av  de nærmeste dagene. Produksjon av aksjonærregisteroppgave og innsendelse til Altinn, vil ikke være mulig uten at lisensnøkkel er registrert. Registrering av lisensnøkkel kan gjøres enkelt av sluttbruker. Nærmere fremgangsmåte vil bli gitt ved utsendelse av lisensnøkkel.

 

Aksjonæregisteroppgaven
Total Aksjebok 2017 innholder Aksjonærregisteroppgaven for 2017 - men, som nevnt overfor, er lisensnøkkel påkrevd for å generere aksjonærregisteroppgaven.

Altinn
I følge planene til aksjonærregisteret, vil Altinn åpne for mottak av reviderte årsoppgaver 8. desember 2017. Fra denne datoen vil det også være mulig å laste ned preutfylte aksjonæroppgaver.

Oppstart av Total Aksjebok
Oppstart av Total Aksjebok gjør du via oppstartsikonet "Total 2017", som er opprettet både under programmenyen og direkte på skrivebordet. Når du kommer inn i klientregisteret, velger du "Aksjebok" i moduloversikten nede til høyre. Marker deretter ønsket klient i listen, og klikk deretter på Start-knappen eller dobbeltklikk på klienten.

 

Vi ønsker det lykke til!

Høstkonferanse 2021