Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Svein Holanger
  • 1 Svar
  • 0 Liker
  • 1797 Visninger

Det er ikke nødvendig å slette en AutoInvoice-konto når en klient slutter som kunde hos deres regnskapsbyrå, med det er smart å stoppe mottaks-tjenestene og fjerne AutoInvoice-koblingene hos dere. AutoInvoice-kontoen skal ikke slettes helt, siden kunden ofte går over til et annet byrå som bruker Visma-system eller kjøper eget Visma-system. De skal da bruke samme AutoInvoice-konto videre.

 

Dette bør gjøres:

  1. Gå inn under innstilling i AutoInvoice og meld kunden ut av ELMA (de kan selv aktiverer det igjen når dette blir aktuelt).
  2. Skru også av «Motta fakturaer», slik at det slutter å komme inn elektroniske fakturaer.
  3. Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto).
  4. Slett AutoInvoice-nøklene til denne klienten inne i Visma Business.
    AI-nøkler.JPG
  5. Fjern koblingen i Visma Document Center
    VDC slett AI-klient.JPG
  6. Gi kunden tilgang til sin AutoInvoice-konto, hvis de ikke allerede har tilgang, slik at de kan bruke den videre. Dette gjøres ved å legge til dem som bruker i AutoInvoice (Innstillinger, Brukere).
Bidragsytere
Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hvordan fjerner vi en sluttet kunde fra vår oversikt i Autoinvoice?