Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎23-07-2019 13:33
Hvis du opplever at en lang varelinje ikke vises i sin helhet på faktura generert i Visma Business kan du følge stegene i denne artikkelen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎23-05-2019 13:20
Hvordan avslutte AutoInvoice og avregistrere i ELMA?   Dersom dere som bedrift   har gått over til et regnskapskontor som   ikke   benytter seg av Visma, så må man avslutte AutoInvoice og avregistrere seg i Elma.   Dette kan gjøres med noen få enkle steg. (Hvis dere som bedrift trenger hjelp med dette, kan byrået deres eller vi på kundesenteret gjøre det for dere.  Byrået/vi trenger da et skriftlig samtykke pr epost fra dere).   Det er bare å logge seg inn i AutoInvoice-portalen og gå til Innstillinger. Deretter klikk på "Motta fakturaer" i menyen til venstre. Her trykker du på [Oppdater] og avregistrerer deg fra ELMA. Deretter fjerner du krysset for "Motta fakturaer" og trykker Lagre.  Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto).   Da er firmaet meldt ut av ELMA og man slutter å motta fakturaer elektronisk via AutoInvoice. Man er da fri til melde seg inn igjen i ELMA via et annet aksesspunkt.   Hvis dere som bedrift,   skal skifte til et annet byrå/regnskapskontor   som bruker våre løsninger for EHF faktura:  Det vi trenger for å få flyttet AutoInvoice til det nye byrået er: Bekreftelse fra klienten om at det nye byrået skal få administrator tilgang. Det holder med en mail. Navn og e-post på regnskapsføreren som skal være administrator. Send så en e-post til kundesenteret@visma.com.   For dere som er regnskapsbyrå, les her: Hva bør regnskapsbyrået gjøre med AutoInvoice når en kunde slutter?   Har du som regnskapsbyrå eller du som bedrift spørsmål eller behøver hjelp med denne prosedyren, kontakt   kundesenteret@visma.com.   Hilsen oss i Visma Software
Vis hele artikkelen
av Svein Holanger VISMA
Det er ikke nødvendig å slette en AutoInvoice-konto når en klient slutter som kunde hos deres regnskapsbyrå, med det er smart å stoppe mottaks-tjenestene og fjerne AutoInvoice-koblingene hos dere. AutoInvoice-kontoen skal ikke slettes helt, siden kunden ofte går over til et annet byrå som bruker Visma-system eller kjøper eget Visma-system. De skal da bruke samme AutoInvoice-konto videre.   Dette bør gjøres: Gå inn under innstilling i AutoInvoice og meld kunden ut av ELMA (de kan selv aktiverer det igjen når dette blir aktuelt). Skru også av «Motta fakturaer», slik at det slutter å komme inn elektroniske fakturaer. Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto). Slett AutoInvoice-nøklene til denne klienten inne i Visma Business. Fjern koblingen i Visma Document Center Gi kunden tilgang til sin AutoInvoice-konto, hvis de ikke allerede har tilgang, slik at de kan bruke den videre. Dette gjøres ved å legge til dem som bruker i AutoInvoice (Innstillinger, Brukere).
Vis hele artikkelen
Bli med på Community Live!
Mest brukte tags