avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Hege Johansen2 VISMA ‎18-10-2019 07:51 )
Hege Johansen2
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 125 Visninger

Ordre kan kun slettes hvis det ikke har vært registrert noe på den.

Dvs at verken timer eller materiell har vært registrert på ordren, eller har blitt flyttet til en annen ordre.

 

Hvis ordren har status ‘Jobb tildelt HPC’ eller

 

jobbtildelt1.PNG

‘Arbeidsordre skrevet’

 

jobbtildelt2.PNG

Og man ønsker å slette ordren, må status endres til ‘Ikke påbegynt’

 

jobbtildelt3.PNG

 

Hvis statusen står med ‘Ikke påbegynt’ kan en stå på orden og trykke F3 og slette den.

For å få tilgang til å sette Ikke påbegynt på ordren, må en ha en brukerrettighet.

 

jobbtildelt4.PNG

 

Deretter kan man gå på

Ordre – vedlikehold  - ordre status

Og velge her Ikke påbegynt

 

jobbtildelt5.PNG

 

 

 

Bidragsytere