avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma - Inaktiv bruker
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 652 Visninger
Dette er en kjent melding dere kan få når dere skal forsøke å laste ned autofakt fra grossist via FTP. Dette kan også forekomme når dere skal hente ned rabattfil og prisfil fra grossist. Gjør som følger...

Høyreklikk på startknappen nederst til venstre i skjermbildet ditt.

Gå inn i Utforsk/Explore eller Åpne Windows Explorer

Dobbeltklikk på Visma mappen.

Dobbeltklikk på Contractingmappen

Her ligger både AUTOFAKT mappen, PRISER mappen og RABATTER mappen.

i Autofakt mappen skal det kun ligge en back up mappe. Åpne filen i "Notisblokk" ved å høyreklikke, sjekk hvilken grossist filen tilhører.

Gå inn i contracting- autofakt- velg riktig grossist og hent fil

Velg " Jeg har lagret autofaktfil på angitt område"

Om filen har vært innlest tidligere- får du beskjed om dette og kan velge å ikke motta filene på nytt.

Dersom meldingen dukker opp når du skal laste ned prisfil eller rabattfil, kan filene slettes.

Når dette er slettet- kan du lese inn prisene eller rabattene på nytt med FPT kobling mot grossist.